Ембер Герд попросила Disney свідчити проти Джонні Деппа

Актриса збирає докази проти колишнього чоловіка для чергового судового розгляду.

Війна між Ембер Герд і Джонні Деппом триває. Актор програв минулого року у судовій тяганині проти таблоїду The Sun. Його визнали домашнім тираном і відсторонили від зйомок в «Фантастичних звірях». Джонні Депп жадає помсти, тому подав позов про наклеп в сторону екс-дружини на 50 мільйонів доларів.

Ембер Герд відповіла зустрічним позовом на 100 мільйонів. Сьогодні адвокати актриси збирають свідчення проти Джонні Деппа. Вони запросили у Disney компромат на актора. Ембер Герд цікавить поведінка її колишнього чоловіка на зйомках п’ятої частини «Піратів Карибського моря»: чи вживав він алкоголь і заборонені речовини, чи затримував знімальний процес і чи знущався він над своїми колегами.

Протягом двох тижнів адвокати актриси передадуть відомості в поліцію Лос-Анджелеса. Слухання по їх справі в США відбудеться в травні. Покази Disney вплинуть на подальшу долю Деппа. Компанія може як захистити репутацію актора, так і поставити хрест на його кар’єрі в Голлівуді, повідомляє Deadline.

Раніше Джонні Депп звинуватив Ембер Герд в тому, що вона привласнила гроші на благодійність. Кілька років тому він дав їй 7 мільйонів, щоб перерахувати їх в лікарню. Виявилося, сума так і не дійшла за призначенням. Але Ембер Герд не розгубилася і у відповідь звинуватила актора, а заодно пояснила, куди поділися гроші.

Читайте також: Молода дружина Віктора Павліка завагітніла з четвертої спроби

Поділись


Новини партнерів