Молода дружина Віктора Павліка завагітніла з четвертої спроби

54-річний український співак Віктор Павлік готується стати батьком в четвертий раз. Молода дружина артиста показала кругленький живіт.

Виконавець пов’язав себе узами шлюбу з 26-річною Катериною Реп’яховою. Закохані познайомилися завдяки роботі, дівчина довгий час була концертним директором співака. Віктор і Катерина відсвяткували весілля в травні минулого року.

У житті пари відбулися приємні зміни. Подружжя готується до народження першої спільної дитини. Катерина повідомила про свою вагітність, опублікувавши зворушливу фотосесію з чоловіком. Майбутня мама постала в червоній сукні в підлогу. Вона уклала волосся в акуратні локони і нанесла легкий макіяж.

Музикант сидів у кріслі, а Катерина розташувалася на підлокітнику і поклала руку на плече коханого. Дівчина погладила кругленький живіт. Інстадіва з чоловіком знялися крупним планом. «Новий етап нашого життя. Це щастя. Це нескінченна любов», – запевнила Реп’яхова.

Катерина зізналася, що вони з чоловіком довго готувалися стати батьками. Зоряна пара пройшла всі медичні обстеження, але завагітніти молодій дружині музиканта вдалося тільки після кількох невдалих спроб. «З першою не вийшло, і з другої, і з третьої. А потім вийшло. Ми пішли в кіно, а, повертаючись додому, я вирішила зайти в аптеку за тестом», – зазначила дівчина. За словами дружини музиканта, через годину тест показав бліді дві смужки.

Майбутня мама не поспішає розкривати дату пологів і стать майбутньої дитини. Катерина зазначила, що для такого терміну у неї мініатюрний живіт. Обраниця виконавця зізналася, що мріяла про дівчинку, а Віктор хотів хлопчика.

Для Катерини дитина стане первістком, а у артиста вже є діти від попередніх шлюбів. Віктор виховує сина Олександра від першої дружини і доньку Христину від другої. У минулому році помер його молодший син, Павло, від третього шлюбу. Молодий чоловік страждав від онкологічного захворювання, йому було всього 21 рік.

Читайте також: Гонорар Сари Джесіки Паркер за зйомки в “Секс у великому місті” викликав ажіотаж в Мережі

Поділись


Новини партнерів