Зірка серіалу «Пліткарка» Джессіка Зор народила дівчинку

35-річна Джесіка Зор стала мамою. Актриса розсекретила незвичайне ім’я дівчинки.

Виконавиця ролі Ванесси Абрамс в гучному молодіжному серіалі «Пліткарка» поділилася радісною новиною. Вона і її коханий Бред Річардсон стали батьками. Дитина пари з’явилася на світ три дні тому. Актриса зберігала мовчання, щоб насолодитися радістю материнства в тиші і спокої.

Джессіка і Бред вирішили назвати доньку на честь культового музиканта Девіда Боуї. Телезірка оприлюднила перше фото дівчинки. На ньому видно маленькі ручки новонародженої дитини. «У нашій родині додалося трохи особливих ​​солодощів і нових напрямків з 11 січня 2021 року. Знайомтеся, Боуї Елла Річардсон», – повідомила Зор.

За словами молодої мами, донька Бреда від попередніх відносин в захваті від появи сестрички. Трирічна Лексі підтримувала мачуху протягом всієї вагітності. Зор перебуває в приємному хвилюванні від нового досвіду.

«Ця подорож з Бредом і Лексі була однією з найпрекрасніших подій в моєму житті. Неможливо передати словами те, як я відчуваю себе після створення абсолютно досконалої для мене людини. У моєму серці почуття, про існування якого я навіть не підозрювала», – поділилася емоціями новоспечена мама.

Друзі та шанувальники привітали Джесіку і Бреда. Вони побажали їм щасливого сімейного життя, а маленькій Боуї – рости здоровою і сильною дівчинкою. «Скоріше б побачити це диво!», «Розумію тебе, Джесс! Це дійсно непередавані відчуття», «Нехай у вас все буде чудово!», «Сподіваюся, ти не будеш приховувати від нас Боуї довго. Кортить поглянути на її личко!», «Здоров’я дівчинці і всій вашій родині!» – написали Джесіці користувачі.

Зор отримала широку популярність після зйомок в підлітковій драмі, заснованій на популярній однойменній серії романів письменниці Сесілі фон Цігезар. Джессіка зіграла найкращу подругу головного героя Дена Хамфрі в виконанні Піна Беджлі. Актор став батьком восени минулого року.

Зірка «Пліткарки» розсекретила вагітність, будучи на останніх місяцях. Вона показала зворушливий знімок з підросли животом, який цілував її бойфренд.

Читайте також: Молода дружина Віктора Павліка завагітніла з четвертої спроби

Поділись


Новини партнерів