Емма Стоун відмовилася стати партнеркою Бреда Пітта у фільмі “Вавилон”

32-річна американська актриса чекає первістка від 35-річного коміка і режисера Дейва Маккері. Емму Стоун помітили на прогулянці з круглим животиком.

Зірка поки відмовляється коментувати новини про таємне весілля і цікаве положення. Однак приховувати цей факт Емма вже не може. Одну з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду за версією Forbes відобразили під час прогулянки в Лос-Анджелесі.

Стоун постала в спортивному аутфіті та в кросівках. Вона гуляла разом з подругою, ховаючи обличчя під захисною маскою. Час від часу зірка фільму «Нова Людина-павук» зупинялася, щоб перевести дух. Вона знімала маску, щоб подихати свіжим повітрям або попити воду. Судячи з розміру животика, який Емма час від часу погладжувала, актриса знаходиться вже на останньому триместрі вагітності.

Інформацію підтвердили в найближчому оточенні кінодіви. «Емма вагітна. Вона щаслива і просто обожнює подружнє життя», – заявив інсайдер. Для актриси і її чоловіка це буде первісток. Через вагітність номінантка на премію «Оскар» відмовилася від зйомок в майбутньому фільмі, де повинна була зіграти головну роль в парі з Бредом Піттом. Йдеться про голлівудську епопею режисера Дем’єна Шазелла «Вавилон».

Емма покинула проект на початковому етапі. Тоді її представники повідомляли, що це сталося через конфлікт в розкладі. Графік істотно перенесли через пандемію коронавірусу. Однак тепер зрозуміло, що Стоун відмовилася від завидної ролі заради того, щоб стати мамою. Продюсери зараз думають, ким її замінити. Одна з головних претенденток – 30-річна австралійська актриса Марго Роббі, повідомляє Daily Mail.

Емма і Дейв почала зустрічатися в 2017 році. У грудні 2019 року зірка фільму «Фаворитка» та відомий режисер оголосили про заручини. Тоді голлівудська супердіва продемонструвала своє приголомшливе кільце з масивним діамантом і перлами.

Стоун і Маккері повинні були зіграти розкішне весілля в середині березня, але їм довелося її скасувати через COVID-19. У травні Емма змінила заручальне кільце на просте золоте, що призвело до припущення, що вона і Маккері таємно пов’язали себе узами шлюбу. У вересні пару помітили на прогулянці з однаковими обручками на безіменних пальцях. Це остаточно підтвердило, що закохані змінили свій сімейний статус.

Емма не схильна виставляти особисте життя напоказ. Після декількох років роману вона вперше з’явилася з коханим на церемонії SAG Awards. Стоун вперше спровокувала чутки про вагітність, коли у вересні вийшла на прогулянку з чоловіком. Для повсякденного виходу актриса вибрала лонгслів і комбінезон вільного крою.

Читайте також: «Дівчина Бонда» Таня Робертс раптово померла після падіння

Поділись


Новини партнерів