«Донечка скоро народиться!»: Вагітна Мер’єм Узерлі оголила кругленький живіт

37-річна Мер’єм Узерлі зробила довгоочікуваний подарунок шанувальникам. Німецько-турецька актриса і модель показала, як змінилася в положенні.

Зірка серіалу «Чудовий вік» чекає народження другої дитини. Вона виховує 6-річну доньку Лару і готується подарувати їй сестру. Мер’єм довгий час приховувала вагітність. Лише в останньому триместрі вона розкрила секрет і похизувалася прийдешніми змінами в особистому житті.

Виконавиця ролі Хюррем стала героїнею чуттєвого і атмосферного фотосету. Актриса продемонструвала фігуру у відвертому вбранні.

Молода мама одягалася в розкішну прозору сукню бордового кольору. Вона вибрала модель з об’ємними рукавами і милим бантом на грудях. Мер’єм Узерлі помітно кругленький живіт.

Красуня відмовилася від вигадливих зачісок і позувала з розпущеним волоссям. Риси обличчя виділив ледь помітний макіяж. Мер’єм віддала перевагу ніжному світлому манікюру і не стала перевантажувати свій look аксесуарами.

Шанувальники бурхливо відреагували на довгоочікувані «вагітні» кадри кумира. «Ну красива матуся – очей не відірвати», «Животик виріс помітно!», «Клас, у вас ще одна донечка скоро народиться! Ось яка велика виросла», «Ніжна і гармонійна, найкраща наша!», «Бажаю здоров’я вам і вашим дівчаткам!» – написали фоловери.

Мер’єм Узерлі стала матір’ю сім років тому. Однак відносини з турецьким бізнесменом Джаном Атеш зайшли в глухий кут. Чоловік кинув обраницю, дізнавшись про її вагітність. Він відмовився спілкуватися з дочкою і допомагати їй фінансово.

Інстадіва виклала зворушливі кадри зі своєю дівчинкою. Лара в рожевій сукні обіймала мамин живіт. Помітно, що дівчинка з нетерпінням чекає появи на світ молодшої сестрички.

Мер’єм порівняла обидві вагітності. Вона виклала цікаві знімки 2013 і 2020 років.

Зірка приховує батька другої дитини. Однак Мер’єм Узерлі розповіла, що обранець – американець. Він заради коханої жінки наважився на переїзд до Німеччини.

Читайте також: Помер відомий французький модельєр П’єр Карден

Поділись


Новини партнерів