Емма Робертс народила первістка: хлопчика назвали Родос

29-річна Емма Робертс вперше стала мамою. У артистки і її бойфренда, 36-річного актора, Гаррета Хедлунда народився син.

Радісна подія відбулася в Лос-Анджелесі. Племінниця 52-річної Джулії Робертс і її новонароджений малюк почувають себе добре, пологи пройшли без ускладнень. Щасливі батьки не стали робити таємниці з імені спадкоємця: хлопчика назвали Родос. Дитина з’явилася на світ вагою трохи більше чотирьох кілограмів.

Зірка фільму «Аквамарин» почала зустрічатися з Гарретом в березні минулого року. Стосунки пари розвивалися стрімко – незважаючи на звичку актриси до таємничості, її роман став надбанням громадськості. Робертс розсекретила свою вагітність в серпні, коли її помітно кругленький живіт далі було неможливо приховувати.

Емма не стала приховувати і стать майбутньої дитини. Вона зізналася фанатам, що стане мамою хлопчика. Зірка і її коханий з нетерпінням чекали народження спадкоємця. «Гарретт насправді давно готовий стати батьком і мріє про це, він розуміє, що це – щось таке, що йому дуже необхідно. При цьому, він готовий взяти на себе батьківські обов’язки і робити багато чого самостійно. Вагітність Емми допомогла йому стати більш відповідальним», – поділився інсайдер в інтерв’ю для US Weekly.

Робертс мала проблеми із зачаттям. У актриси виявили патологію. Лікарі виявили у зірки ендометріоз, що нерідко може привести до безпліддя. Їй порадили заморозити яйцеклітини, щоб зробити штучне запліднення в подальшому. Емма прислухалась до поради лікарів і вирішила убезпечити себе на майбутнє.

Актриса емоційно розповіла про свій невтішний діагноз. Вона зізналася, що не очікувала такого повороту подій і була в шоці. Однак Емма вважала за краще послухатися лікарів і зробити все так, як вони їй говорили.

Читайте також: Як Кріс Гемсворт і Ельза Патакі привітали один одного з 10-ми роковинами шлюбу: архівні фото і зізнання в любові

Поділись


Новини партнерів