Як Кріс Гемсворт і Ельза Патакі привітали один одного з 10-ми роковинами шлюбу: архівні фото і зізнання в любові

26 грудня виповниться рівно 10 років з моменту, як Кріс Гемсворт і Ельза Патакі взяли шлюб. Однак вітати один одного з важливою датою подружжя почало вже напередодні. На честь чергової річниці Кріс і Ельза вирішили розібрати сімейний фотоархів і, звичайно, поділитися деякими знімками зі своїми передплатниками.

Кріс, наприклад, опублікував у своєму інстаграм кілька фото з дружиною, які були зроблені в різні роки їх спільного життя. Ці знімки актор фільмів “Тор” і “Месники” супроводив зворушливим зізнанням дружині в коханні.

10 років разом! З нетерпінням чекаю досягнень сучасної медицини і науки та смакую ще пару сотень років разом, – написав Гемсворт.

Ельза опублікувала у відповідь пост на своїй сторінці. Актриса поділилася знімком, на якому розбирає в вітальні їхнього будинку величезну кількість фотографій із сімейного архіву, а в підписі до нього розповіла про свою любов до чоловіка:

“Переживати 10 років спільного життя у фотографіях було майже так само весело, як це було в реальному житті. Тут зібрано стільки приголомшливих моментів! Кріс, люблю тебе завжди і назавжди!”

Нагадаємо, до весілля Ельза Патакі і Кріс Гемсворт зустрічалися всього 10 місяців. Через два роки після урочистої церемонії на світ з’явилася їхня донька Індія Роуз, а ще через два роки народилися близнюки Трістан і Саша. Зоряне сімейство живе у великому і затишному будинку в Австралії, на батьківщині Гемсворта.

Багато шанувальників захоплюються відносинами Ельзи і Кріса і вважають їх чи не ідеальною парою. Однак сама Патакі в недавньому інтерв’ю розвіяла цей міф і зізналася, що їхня сім’я не відрізняється від інших сімей.

Кумедно, люди вважають нас ідеальною парою. Це не так. У нас були злети і падіння, і ми все ще продовжуємо працювати над нашими відносинами. Я думаю, що відносини – це постійна робота. Це не так просто, – розповіла Ельза в бесіді з виданням Body + Soul.

Після народження дітей Патакі зробила перерву в акторській кар’єрі і зараз цілком присвячує себе доньці та синам. При цьому Ельза не заперечує, що в подальшому буде погоджуватися на якісь нові проекти, якщо зйомки впишуться в її повсякденний графік і будуть проходити поруч з будинком.

Читайте також: Шаю ЛаБафа зняли з номінації на “Оскар” через звинувачення в насильстві

Поділись


Новини партнерів