Шаю ЛаБафа зняли з номінації на “Оскар” через звинувачення в насильстві

Останні дні 34-річний Шая ЛаБаф буквально не сходить зі сторінок преси. І якщо на вихідних в ЗМІ активно обговорювався новий роман актора з 26-річною Маргарет Куеллі, то сьогодні в центрі уваги опинилася його кар’єра.

З’ясувалося, що стрімінговий сервіс Netflix передумав висувати ЛаБафа на майбутню премію “Оскар”. Ім’я актора прибрали зі списку творців і опису угорсько-американо-канадської картини режисера Корнеля Мундруцо “Фрагменти жінки”, яка претендує на ряд різних премій. Так, партнерка Шайї по фільму Ванесса Кірбі побореться за звання кращої актриси, а він сам не буде представлений в жодній з номінацій.

Причиною такого рішення Netflix стали недавні гучні звинувачення, висунуті проти ЛаБафа його колишньою коханою FKA Twigs. Минулого тижня 32-річна співачка, чиє справжнє ім’я Талія Барнетт, публічно розповіла про сексуальне, фізичне та емоційне насильство з боку екс-бойфренда і подала на нього до суду.

Дівчина стверджує, що під час їхнього роману Шая навмисно заразив її венеричною хворобою. Однак і це не найстрашніше: за словами співачки, ЛаБаф постійно вимагав від неї проявляти до нього ніжність і увагу певну кількість разів на день, наполягав, щоб вона спала з ним голою, а якось навіть пригрозив розбити на ходу машину, в якій вони перебували разом, в разі якщо не почує від Талії зізнання в коханні. FKA Twigs також розповіла, що ЛаБаф завжди тримав заряджений пістолет біля їх ліжка, через що вона боялася стати його безневинною жертвою.

Після своєї гучної заяви про відносини з актором Талія заручилася підтримкою. На її бік встала екс-кохана ЛаБафа, стиліст Керолін Фо, яка заявила, що він бив її до синців, а також співачка Sia (вона теж деякий час зустрічалася з Шаєю): за її словами, ЛаБаф обманом втягнув її у відносини і зробив співучасницею зради, сказавши, що в той момент був самотній. Наявність психологічних проблем у Шаї ЛаБафа підтвердила і режисер фільму “Милий хлопчик”, в якому знімався актор. Альма Харель заявила, що причина такої поведінки ЛаБафа – його дитячі травми.

Читайте також: Джилліан Андерсон розірвала відносини з творцем «Корони»

Поділись


Новини партнерів