Джилліан Андерсон розірвала відносини з творцем «Корони»

52-річна американо-британська актриса знову вільна. Джилліан Андерсон і 57-річний Пітер Морган вирішили розійтися.

Зірка серіалу «Секретні матеріали» чотири роки перебувала в стосунках зі сценаристом шоу Netflix про британських монархів. В «Короні» Джилліан виконала роль прем’єр-міністра Маргарет Тетчер. Спільна робота не тільки зблизила її з Пітером, але й стала причиною їх розставання.

За словами друзів пари, Андерсон і Морган підтримували один одного. Вони розуміли, що кожному з них важлива кар’єра. Ситуацію ускладнювали сім’ї екс-коханих. У Джилліан залишилися троє дітей від попередніх стосунків, а у Пітера – п’ятеро. Актриса і сценарист просто не встигали підтримувати роман належним чином.

«Я чув, що їхні стосунки вичерпали себе. Робочі зобов’язання і сім’ї не сприяли зміцненню цього роману. У кожного з них є діти, яким теж потрібно приділяти увагу. Але вони залишилися друзями», – розповів інсайдер Daily Mail.

Джилліан і Пітера називали найяскравішою парою британського шоу-бізнесу. Коли вони тільки починали зустрічатися, актриса сяяла від щастя. Вона була настільки переповнена любов’ю, що розповідала про стосунки з Пірсом на вечірці з нагоди промоушена «Корони». Незважаючи на це, Андерсон ніколи не жила з екс-коханим.

Широку популярність Джилліан принесла роль агента ФБР Дани Скаллі в серіалі «Секретні матеріали», а також її робота в двох повнометражних фільмах «Секретні матеріали: Боротьба за майбутнє» і «Секретні матеріали: Хочу вірити».

Читайте також: Батько Брітні Спірс зізнався, що кілька місяців не спілкувався з донькою

Поділись


Новини партнерів