Батько Брітні Спірс зізнався, що кілька місяців не спілкувався з донькою

39-річна Брітні Спірс продовжує через суд домагатися незалежності від свого 68-річного батька Джеймі, який 12 років тому був призначений її опікуном. Сьогодні має відбутися чергове засідання у цій справі. Напередодні його Джеймі Спірс в бесіді з CNN з жалем зізнався, що майже півроку не спілкувався зі своєю донькою. За словами Джеймі, останній раз вони говорили з Брітні по душам ще в серпні, перед тим як адвокат співачки виступив з вимогою про його відсторонення від опікунства.

Я люблю свою доньку і дуже за нею сумую. Коли член сім’ї потребує особливої ​​турботи і захисту, найближчі повинні зробити крок вперед, як я і робив це все останні 12 з гаком років. Я захищав, оберігав і беззастережно любив Брітні. Я завжди проявляв і буду проявляти любов, а також захищати від тих, хто переслідує корисливі цілі і прагне завдати шкоди моїй родині, – заявив батько поп-зірки.

Адвокат Джеймі, Вівіан Лі Торін, також дала свій коментар. За її словами, відносини Брітні з її підзахисним ніколи не відрізнялися від звичайних відносин між батьком і донькою:

Між ними завжди були взаємна любов і повага один до одного, до тих пір поки призначений судом адвокат Брітні Сем Інгхем раптово НЕ наказав Джеймі не зв’язуватися з Брітні кілька місяців тому. Протягом всього терміну опікунства Джеймі і Брітні часто і регулярно спілкувалися. Навіть незадовго до цієї події між ними відбулася дуже тепла і приємна бесіда.

При цьому представники Брітні Спірс розповідають зовсім інші історії. Близько місяця тому адвокат зірки заявив, що у Брітні були проблеми в спілкуванні з батьком протягом довгого часу: за його словами, вони нормально не розмовляли близько року.

Вона відчуває, що він не поважає її бажання. Це дуже сумно. У Джеймі завжди була манера відкидати всі її запити без будь-якого обговорення, – розповідав адвокат Спірс.

Нагадаємо, що в серпні Брітні Спірс через своїх адвокатів попросила суд позбавити її батька статусу опікуна і можливості розпоряджатися її майном і фінансами. Ця вимога була відхилена, проте суддя заявила про готовність розглянути інші клопотання про відсторонення Джеймса, що супроводжувалися необхідними доказами і доказами.

Читайте також: Брітні Спірс розповіла про відпочинок з коханим на Гаваях

Поділись


Новини партнерів