Брітні Спірс розповіла про відпочинок з коханим на Гаваях

38-річна Брітні Спірс зробила собі подарунок після маленької перемоги в судовому процесі над батьком. Співачка відправилася в романтичну подорож з коханим.

Брітні і її 26-річний бойфренд Сем Асгарі полетіли приватним літаком на Гавайські острови. Поп-зірка планує відсвяткувати там свій день народження, який настане через два тижні.

Брітні відобразила себе на борту літака. Артистка одягла білу футболку, міні-шорти кольору хакі і шкіряні босоніжки на танкетці. Вона зібрала волосся в недбалий пучок і зробила природний макіяж. Співачка закрила обличчя сонцезахисними окулярами-авіаторами.

Після прибуття на місце поп-діва показала мальовничі краєвиди з вікна свого номера в готелі та влаштувала романтичну фотосесію з коханим. Спірс постала в кадрі в помаранчевій футболці. Зірка притулилася до плеча манекенника і завзято висунула язик. Потім співачка сховалася за його спиною і єхидно посміхнулася.

Брітні зізналася, що вирішила трохи побалувати себе напередодні 39-річчя. «Я відчула, що мені потрібен відпочинок в райському місці, щоб уже зараз почати святкувати день народження», – висловилася Спірс.

Читайте також: Брітні Спірс програла суд батькові і залишилася під його опікою

Поділись


Новини партнерів