Брітні Спірс програла суд батькові і залишилася під його опікою

38-річна співачка не може розпоряджатися своїм життям і майном. Брітні Спірс зазнала краху в спробі здобути самостійність.

Голлівудська супердіва намагається через суд домогтися відсторонення Джеймса Спірса, який виступає її одноосібним опікуном. За 12 років «неволі» відносини між зіркою і її батьком гранично загострилися. Представники співачки пояснили, що Брітні і Джеймс вже довгий час не спілкуються особисто, і між ними немає «життєздатних відносин».

До цього засідання Спірс підготувалася грунтовно. Незважаючи на те, що її зовнішній вигляд часто викликає стурбованість у шанувальників, вона запевняє, що веде здоровий спосіб життя і розуміє всі свої вчинки. Зоряна блондинка дійсно вже тривалий час обходиться без лікування в клініках і Рехабі, вона не потрапляє в скандали.

Однак поп-принцеса зазнала прикрого фіаско. Суд відхилив її прохання і залишив Джеймса Спірса головним «наглядачем» за життям, фінансами і майном доньки. Брітні і раніше доведеться узгоджувати з батьком всі контракти, проекти, витрати і пересування.

Простіше кажучи, без батька Брітні навіть не зможе зробити дорогий подарунок своєму 25-річному бойфренду Сему Асгарі. Співачка і манекенник разом вже чотири роки. Сем живе в розкішному будинку коханої.

Джеймс Спірс представив суду докази, що протягом 12 років він все робив правильно і зумів зберегти на рахунках Брітні 60 мільйонів доларів. Найбільше рідні переживають, що, отримавши свободу, Спірс вплутається в фінансові авантюри і швидко розтрачує те, що заробила на хвилі своєї популярності.

Раніше Брітні намагалася досягти сімейного компромісу, призначивши опікуном сестру. Вона сподівалася, що Джеймі Лінн буде більш поступливішою за батька і дасть їй більше свободи. Однак це не увінчалося успіхом. Втім, деякі послаблення на останньому засіданні володарка премії «Греммі» все-таки отримала. Суд призначив фінансову компанію Bessemer Trust як сумісного опікуна, повідомляє The Sun.

У 2007 році Брітні пережила низку гучних скандалів. Її неодноразово викривали в зловживанні алкоголем і наркотиками. Після важкого розлучення Кевін Федерлайн домігся, щоб зірку позбавили батьківських прав на двох їхніх синів, молодшому з яких на той момент був свого лише 1 рік. Зараз 15-річний Шон і 14-річний Джейден і раніше живуть з татом і лише зрідка бачаться з мамою.

Читайте також: Колишній менеджер Брітні Спірс заявив, що вона може залишитися під опікою до кінця життя

Поділись


Новини партнерів