Дружина соліста Maroon 5 вперше показала весільну сукню

32-річна Бегаті Прінслу порадувала шанувальників. Модель показала вбрання, яке одягала в особливий для них з 41-річним Адамом Левіним день.

Соліст американської групи Maroon 5 і зірка подіумів одружилися шість років тому. Церемонія відбулася в Лос-Кабос, Мексика. На заході було 257 гостей, але подружжю вдалося приховувати фото з торжества до сьогоднішнього дня.

Дизайнером весільного вбрання Бегаті був Олександр Ванг. На честь дня народження модельєра Прінслу опублікувала кадр, на якому постала в його творінні. Дружину Адама відобразили на примірці в ательє Ванга.

Модель позувала в оригінальній білій сукні в підлогу з великими прозорими вставками. Вона ідеально підкреслила струнку фігуру Бегаті і передало її грайливий характер. «Олександр, ти зробив цю сукню для мене, і я все ще не можу на неї надивитися!» – звернулася до дизайнера кохана Левіна.

Вона зізналася, що наряд був «вдосконалений» чоловіком Бегаті. Лідер Maroon 5 порвав поділ сукні, але перед цим отримав згоду дружини. На фото видно, що на Подолі з’явився неакуратний розріз знизу. «Приміряла свою весільну сукню, і вона все ще відмінно сидить! Адам порвав її, щоб я могла танцювати», – повідомила Прінслу.

Дружина Левіна також піддалася на популярну серед зірок гру «Покажи фото». Користувачі вибирають день, емоцію або подію, до яких прив’язаний той чи інший знімок. Так Бегаті погодилася оприлюднити весільний кадр з чоловіком.

На фото модель ніжно обіймає Адама. Музикант всупереч очікуванням був одягнений не в класичний костюм, а в гавайську сорочку на голе тіло. Він закоханими очима дивився на радісну дружину.

Бегаті і Адам разом з 2012 року. Вони познайомилися на одному з показів Victoria’s Secret, в якому майбутня дружина брала участь. Музикант часто знаходив собі на шоу спідньої білизни подружок, але тільки з Прінслу задумався про шлюб. Через два роки після весілля у подружжя народилася дочка Дасті. А в 2018 році з’явилася на світ друга дитина зоряної пари – маленька Джио.

Читайте також: Як Кріс Гемсворт і Ельза Патакі привітали один одного з 10-ми роковинами шлюбу: архівні фото і зізнання в любові

Поділись


Новини партнерів