Вагітна модель і новонароджена донька: Кайлі Дженнер показала рідкісні кадри

23-річна Кайлі Дженнер взяла участь в популярному челленджі. Зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян» викликала фурор двома сенсаційними кадрами.

Американська модель проводить зимові свята в колі сім’ї. Кайлі намагається увесь свій вільний час присвячувати дворічный донечці Стормі. При цьому зоряна мама буквально з самого народження привчає її до справжньої розкоші. У гардеробі юної спадкоємиці є кілька люксових сумок, про які багатьом залишається тільки мріяти, тому що ці аксесуари коштують ціле багатство.

Модель вирішила зіграти з шанувальниками в гру, яка набирає популярність в соціальних мережах. В рамках цього челенджу люди публікують знімки тих моментів свого життя, про які їх просять передплатники. Так, Кайлі поділилася своїм «вагітним» знімком, який раніше ніхто не бачив.

У кадрі майбутня мама відображена сидить на ліжку в кроп-топі і трусиках. Наряд підкреслює пишні форми знаменитості і її бюст, який став ще більше завдяки цікавому положенню. Кайлі ніжно притримує помітно кругленький живіт. Знімок вийшов дуже спокусливим ще й через вибору затемненого тла.

На іншому фото зірка показала дитину Стормі – і цей кадр теж ніхто не бачив. Дівчинці всього один тиждень. Вона лежить на великий ортопедичної подушці, а зворушливий костюмчик на новонародженій здається більше її самої. Стормі солодко спить, викликаючи розчулення у своїй зіркової мами.

Кайлі Дженнер обожнює епатувати шанувальників. Володарка чуттєвої фігури незмінно вибирає найбільш запаморочливі сміливі ансамблі і анітрохи не боїться оголюватися. Саме за таку пристрасть до провокацій шанувальники і відчувають особливі почуття до Кайлі. Нещодавно інстадіва одягнула сміливу сукню з пікантною деталлю: вона відмовилася від спідньої білизни.

Читайте також: Моніка Белуччі показала ідеальну фігуру у звабливій міні сукні

Поділись


Новини партнерів