Регіна Тодоренко з сином Михайлом відпочиває на Балі

Кілька днів тому 30-річна Регіна Тодоренко повідомила передплатникам, що їде на відпочинок разом з дворічним сином Михайликом. Батько сімейства Влад Топалов компанію дружині і дитині не склав, бо залишився працювати в Москві.

Для передноворічних канікул разом з сином співачка вибрала екзотичний острів Балі. Там Регіна і Міша зупинилися в люксовому готелі: він розташований на південному краю острова Балі, а з його номерів відкривається чарівний вид на Індійський океан.

Більшу частину дня Тодоренко разом з дитиною проводить на пляжі або біля басейнів. До речі, недавно невгамовний малюк змусив Регіну трішки похвилюватися. Миша впав і вдарився обличчям об бортик басейну, через що їм довелося відразу ж відправитися в один з місцевих шпиталів.

Вже встигли потрапити в Індонезійську лікарню, так Михайло Владиславович вирішив впасти обличчям на бортик басейну в спробі втекти від мами. Нікого не намагаюся налякати або викликати жалість. Лікар сказав “поспостерігати”, виписав ліки. Все пройде, це ж хлопці! – розповіла передплатникам Регіна.

До речі, на острів Регіна прилетіла не тільки відпочити. Тут вона також шукає красиві локації для свого нового робочого проекту, подробиці якого поки тримає в секреті. При цьому Тодоренко уточнила, що маленький син стане безпосереднім учасником проекту: його погляд на навколишній світ стане найважливішим елементом в новій роботі.

На Балі Регіна Тодоренко також встигає приділяти час коханому серфінгу. Наприклад, вчора вона поділилася радістю від того, що змогла зловити хвилю, незважаючи на річну перерву в катанні.

Сьогодні я зловила півхвилі, але вже і цьому рада, оскільки не каталася більше року! Боюся, що і навик катання на ковзанах дуже швидко зникне з моєї м’язової пам’яті. Цікаво, чи був у вас навик, про втрату якого ви шкодуєте? У мене ось з німецьким так сталося: вчила 2 роки, здала іспит, а потім перестала практикувати і через 2 роки змогла тільки читати, але взагалі не розуміла сенсу, – поділилася своїми побоюваннями Тодоренко.

Читайте також: Колсон Бейкер планує одружитися з Меган Фокс

Поділись


Новини партнерів