Колсон Бейкер планує одружитися з Меган Фокс

34-річна актриса Меган Фокс і 30-річний співак Колсон Бейкер, який виступає під псевдонімом Machine Gun Kelly, зустрічаються лише кілька місяців, але, за словами інсайдерів, весілля пари вже не за горами.

Колсон абсолютно точно бачить свій шлюб з Меган в майбутньому. Їх друзі обов’язково побачать, що в наступному році вони поберуться, – сказало джерело.

При цьому, за його словами, сама актриса поки не думає ні про заручини, ні про заміжжя. Зараз зірка “Трансформерів” знаходиться в процесі розлучення зі своїм колишнім чоловіком Браяном Остіном Гріном, і для екс-подружжя він буде непростим: актор домагається спільної опіки над їх з Меган трьома синами.

Інсайдер додає, що Меган належить до такого типу людей, які люблять тримати своїх партнерів в напрузі.

Одного дня вона може бути пристрасною, а іншого – холодною. Колсон не заперечує проти таких коливань. Відносини Меган і Колсона більш здорові, ніж її відносини з Браяном, особливо в останній рік їхнього спільного життя, – зазначив він.

Він також додав, що Меган і Колсон прекрасно розуміють один одного через їх сильний взаємозв’язку, а також тому, що вони обидвоє є батьками (у Бейкера є 12-річна донька Кейсі від попередніх стосунків).

Вони обидва розуміють це, і їм легко співпереживати один одному, чи пов’язано це з батьківством, їх кар’єрою або чимось іншим. Колсон відчував, що йде по поганому шляху, поки не зустрів Меган. Вона дійсно допомогла йому побачити речі в новому світлі, – розповів інсайдер.

Нещодавно співак зізнався, що актриса допомогла йому подолати наркозалежність.

Незважаючи на непрості відносини Меган Фокс і Браяна Остіна Гріна, її колишній чоловік добре ставиться до репера.

Браян і Machine Gun Kely шанобливо ставляться один до одного, у них зрілі відносини,

– підсумувало джерело.

Читайте також: Колсон Бейкер розповів, як Меган Фокс допомогла йому подолати наркотичну залежність

Поділись


Новини партнерів