Хіларія Болдвін показала, як виглядає її тіло після пологів

36-річна Хіларія Болдвін похвалилася стрункою фігурою. Зірка показала, як виглядає її тіло через три місяці після пологів.

Дружина відомого актора Алека Болдвіна стала мамою в п’ятий раз у вересні. Син Едуардо став для неї по-справжньому довгоочікуваною дитиною. До його появи на світ Хіларія пережила два викидні. Незважаючи на емоційні втрати, подружжя не впало в розпач, і остання спроба завершилася успіхом.

Хіларія позувала у ванній кімнаті. Інструктор з йоги постала в чорному мереживному бра і трусиках. Болдуін відмовилася від макіяжу і складної зачіски, зробивши вибір на користь природності. Популярна мама ніжно пригорнула до грудей крихітного сина і поцілувала його в щоку.

Хлопчик встиг помітно підрости. Немовля красувався перед камерою в червоному новорічному боді. «Не можу перестати нюхати цю дитину!» – зізналася Хіларія в Instagram.

Передплатники Болдвін прийшли в захват від її нового знімка. «І ця жінка правда народила п’ятьох дітей?!», «Просто неймовірно!», «Не вірю своїм очам», «Якби у мене було таке тіло, я б, напевно, не носила одяг», «Це просто фантастика!», «Виглядаєш як 20-річна!», «Народила п’ятьох і залишилася худенькою!», «Бути такою красунею взагалі законно?», «Твоє тіло викликає заздрість!» – прокоментували користувачі Instagram.

Секрет стрункості Хіларії – в старанних тренуваннях. Зірка вела активний спосіб життя під час вагітності, а відразу після пологів повернулася до спорту і йоги. Багатодітна мама встигає стежити за собою.

Читайте також: Том Круз закрутив роман з актрисою фільму «Місія нездійсненна»

Поділись


Новини партнерів