Том Круз закрутив роман з актрисою фільму «Місія нездійсненна»

58-річний американський актор знову закоханий. Обраницею Тома Круза стала 38-річна британка Гейлі Етвел.

Триразовий володар премії «Золотий глобус» і номінант на премію «Оскар» таємно зустрічається зі своєю партнеркою по сьомій частині фільму «Місія нездійсненна». Актори познайомилися на зйомках в Римі, вони відразу сподобалися один одному.

Потім робочий процес перенесли до Венеції, Норвегії, а також в Лондон. Гейлі народилася в столиці Великобританії, тому відчувала себе ще більш розкутою на знімальному майданчику. Крім того, загальні проблеми, такі як пандемія коронавируса та карантинні заходи, вплинули на розвиток відносин зірок.

«Том і Гейлі знайшли спільну мову в перший же день. Локдаун і інші проблеми зблизили їх. Вони стали практично нерозлучні. Вони зустрічалися в неробочий час. Гейлі гостювала в лондонській квартирі Тома. По ньому видно, що він щасливий, та й вона теж», – розповів інсайдер The Sun.

Для Круза це перші відносини за вісім років, про які знає громадськість. Після розлучення з Кеті Холмс в 2012 році актора не помічали в компанії представниць прекрасної статі. Том – відкритий послідовник Церкви саєнтології, так що через погляди дуже ретельно вибирає партнерку. Голлівудська зірка навіть не бачиться з донькою від Холмс, тому що йому не дозволяє релігія.

Гейлі відома глядачам за фільмами Marvel «Перший месник» і «Перший месник: Інша війна». Вона виконала роль агента Пеггі Картер – кохану супергероя Стіва Роджерса, відомого як Капітан Америка. Її персонажу також присвятили окремий серіал «Агент Картер».

У Лондоні Круз орендував розкішне житло. Він проживає в готелі Corinthia, що являє собою двоповерховий пентхаус. Ці апартаменти належали Єлизаветі II. З вікон квартири відкривається вид на Темзу і знамените колесо огляду London Eye.

Нещодавно Том влаштував скандал під час роботи над фільмом. Актор пригрозив знімальній групі звільненням, якщо вони не будуть дотримуватися карантинних заходів. Звертаючись до співробітників, він не стримував емоцій і застосовував нецензурну лайку, «Ми створюємо тисячі робочих місць, ви, виродки! Щоб я не бачив такого більше ніколи. Ніколи!» – кричав Круз на працівників, які, на його думку, не дотримувалися соціальної дистанції.

Читайте також: Стало відомо, як Джіджі Хадід і Зейн Малік дізналися стать майбутньої дитини

Поділись


Новини партнерів