Стало відомо, як Джіджі Хадід і Зейн Малік дізналися стать майбутньої дитини

Поки Джіджі Хадід і Зейн Малік чекали народження первістка, вони практично не ділилися новинами на цю тему. Свої фотографії з округлим животом Джіджі почала викладати в Instagram лише незадовго до пологів. Зате після появи на світ у вересні її доньки (ім’я поки тримається в таємниці) “вагітних” знімків в мікроблозі зірки стало більше, як і подробиць з її життя. Нещодавно, наприклад, Джіджі влаштувала невелику екскурсію по дитячій кімнаті.

Влаштовують флешбеки і родичі моделі: так, мама Джіджі Іоланда Хадід виклала в свій Instagram-аккаунт два архівних кадри, на яких можна побачити, як тоді ще майбутні батьки – Джіджі та Зейн – відреагували, дізнавшись, що у них буде донька.

Судячи з усього, традиційну велику вечірку Gender Reveal Party з великою кількістю гостей Джіджі і Зейн влаштовувати не стали (карантин, все-таки), відзначивши подію в колі сім’ї в квартирі моделі в Нью-Йорку. На одному з фото закохані, обійнявши один одного і мило посміхаючись, тримають торт, колір начинки якого і “повідомив” їм стать майбутньої дитини: як нескладно здогадатися, рожевий – значить дівчинка.

Цей рожевий колір став головною подією нашого 2020 року… – підписала пост горда бабуся Іоланда. – Дякую матусі і татусеві за кращий подарунок.

На другому кадрі відображений, мабуть, ще більш зворушливий момент: від радості Джіджі, Зейн і Іоланда міцно обіймають один одного.

Читайте також: Настя Каменських кардинально змінила зачіску

Поділись


Новини партнерів