Настя Каменських кардинально змінила зачіску

33-річна Настя Каменських поекспериментувати з іміджем. Співачку з після б’юті-трансформації порівняли з 23-річною французькою моделлю Тіною Кунакі.

Поп-діва піддалася легковажному настрою. Вона захотіла стати зухвалою тік-токершою. Настя змінила образ і зробила нове укладання. Голову артистки прикрасило безліч дрібних локонів. Пишна хмара волосся грайливо обрамляла її обличчя.

Каменських з’явилася в білому бра і накидці кольору хакі. Їх доповнили камуфляжні штани. Красуня зробила яскравий макіяж з акцентом на очі. Вона виконала зухвалий танець під запальну мелодію.

За спиною інстадіви помітили чоловіка. Спочатку він сидів на підлозі, а потім склав Насті компанію. Зірка разом з партнером продовжила рухатися під музику. «Розважаюсь», – зазначила брюнетка.

Виконавиця записала грайливий відеоролик для популярного додатка TikTok. Позитивний настрій передався шанувальникам співачки. Вони адресували їй компліменти. Багатьом сподобалося зовнішнє перетворення улюблениці. Її порівняли із зіркою подіумів Тіною Кунакі.

«Вогонь», «Обожнюю», «Вай, круто», «Настя, той чувак плзаду, ну дуже крутий! Обережно!», «Вибухова секс-бомбочка!», «Ну що не образ – шедевр», «На Кунакі схожа», «Ти неймовірна!», – прокоментували захоплені фоловери.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Дружина репера Потапа обожнює змінюватися. Вона раніше випрямляла своє кучеряве волосся, укладала його в локони і робила тугі завитки. «Яка зачіска вам подобається найбільше?» – запитала брюнетка.

Фанати запевнили кумира, що їй пасують будь-які варіанти. «Ти прекрасна і лисою будеш!», «Кокетці всі зачіски до лиця», «Спекотна дівчинка, ти найкраща завжди», «Тільки не блонд, все інше – супер!» – висловилися вони.

Читайте також: Настя Каменських вразила ефектною світлиною у блискучій міні-сукні

Поділись


Новини партнерів