Настя Каменських вразила ефектною світлиною у блискучій міні-сукні

Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

Зірка поділилася чуттєвими кадрами. Настя позувала в затемненому номері готелю. Вона постала в чорній сукні з латексу з оголеними плечима і сміливим декольте у формі сердечка на грудях.

Каменських прийняла ефектну позу на дивані. Екстремально коротка довжина наряду дозволила співачці продемонструвати засмаглі ноги. Настя витягла їх, візуально зробивши ще довшими. Співачці нанесли яскравий макіяж і вклали її темні кучеряві локони з ефектом вологого волосся.

Образ дружини 39-річного Потапа доповнили елегантні босоніжки-гладіатори з тонкими ремінцями, посипаними стразами. Гламурного шику образу Каменських надали масивні сережки-люстри. Настя ефектно відкинула голову і підняла руку, додавши додаткового драматизму своїй позі. Кадри були зроблені під час зйомок кліпу на новий трек виконавиці Vibe.

«У кожного є та сама пісня, яка, скільки б не слухав, потрапляє в саме серце. Її не просто слухаєш, а відчуваєш кожною клітинкою. І навіть в найхолодніший зимовий вечір вона подарує неймовірне тепло», – зауважила Каменських.

Деякі користувачі “потролили” наставницю українського вокального шоу «Х-Фактор» за її любов до відвертих нарядів. «Знову все напоказ», «Добре, що не зовсім гола», – написали в коментарях. Однак найвідданіші шанувальники зіркової дівчини оцінили її сміливий і чуттєвий образ. «Шикарна, солодка, бажана, блаженна, всесвіт. Цариця моя», «Настя – солодка ягідка», «Яка ж ти чарівна», «Обожнюю твої ніжки, Настя», – заявили фоловери Каменських.

Читайте також: Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

Поділись


Новини партнерів