Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

33-річна співачка захотіла зарядити шанувальників енергією на початку робочого тижня. Для цього Настя Каменських в пікантному образі прийняла зухвалу позу.

Перша українська артистка, яка потрапила в авторитетний чарт Billboard і підкорила Латинську Америку, – яскрава особистість з неймовірною харизмою. Вона любить надихати шанувальників, даруючи їм позитивні емоції. Так, Настя вирішила задати настрій нового тижня динамічним фото.

Кохана Потапа постала в сміливому образі, який складаєтьсся з ультракороткого боді, джинсової куртки, колготок в сіточку і червоних ботфортів. Каменських відмовилася від звичних граціозних поз, та зухвало підняла одну ногу вверх. Співачка завбачливо прикрила інтимні місця однією рукою, а іншу витягнула вгору для збереження балансу. Ефектну композицію Настя завершила емоційним виразом обличчя.

«Настрій: вриватися в цей тиждень! Ви зі мною?” – звернулася до шанувальників артистка. Користувачі підхопили настрій зірки, а також захопилися її нереальною розтяжкою. Багато фоловерів подякували Насті за такий сміливий, але при цьому мотивуючий кадр.

«Енергія так і пре!», «Вриваюся з тобою, красуня!», «Круто і сексуально», «Потужна енергетика! Дякую!»,«От так еротичний трюк! Настя, давай, сідай на шпагат!», «Вогняна дівчина!», «Зарядила енергією на весь день! Супер!», «Бомбіта, ти наше все!», – написали фоловери Каменських.

А чоловік артистки, Олексій Потапенко, поділився святковою атмосферою. Зіркова пара вже прикрасила будинок до Нового року та Різдва. Репер показав невелику, але дуже затишну частину інтер’єру. Потап в домашньому одязі позував, спершись на камін, прикрашений червоним бантом і декоративними ялиновими гілками. «В очікуванні свят», – лаконічно підписав кадр музикант.

Читайте також: Настя Каменських похизувалася результатами схуднення

Поділись


Новини партнерів