Настя Каменських похизувалася результатами схуднення

33-річна Настя Каменських зробила подарунок своїй чоловічій аудиторії. Співачка роздяглася перед камерою до білизни.

Виконавиця останнім часом починає день з активних вправ. 39-річний Потап підтримує ініціативу дружини. Вони вирушили на пробіжку в компанії домашньої улюблениці Мімі. Біла собака породи бішон фрізе приєдналася до господарів, «тренуючись» на повідку.

Каменських відобразила себе в природному вигляді. Вона позувала без косметики на обличчі. Красуня «утеплилася» і одягла шапочку з рукавичками. «Дуже холодно, але таке задоволення, просто неймовірне! Льоша! Навіть Мімуся з нами на пробіжці! » – зазначила артистка. “Вітання!” – додав її коханий.

Повернувшись додому, співачка поспішила зробити Селфі. Настя одягла білий кроп-топ. Вона відмовилася від нижньої частини одягу, залишившись в чорних трусиках.

Секс-бомба знялася босоніж, стоячи на паркеті. Вона зібрала довге хвилясте волосся у високу зачіску і одягла на руку масивний годинник.

Спекотна брюнетка захоплено відгукнулася про позитивні зміни в тілі, які помічає після кожного заняття. «Ранкова перевірка форми після спорту. Дівчатка, признавайтесь, ви теж після кожного тренування біжите до дзеркала, щоб подивитися, як круто підкачалися за один раз? » – поцікавилася вона.

Настя закликала шанувальників тренуватися відразу після пробудження. Вона вважає, що це сприяє продуктивному дню. «До речі, м’язи і правда на деякий час після тренування помітно міцнішають. І коли вранці позайматися і бачиш результат, це мотивує на весь день! » – підкреслила красуня.

Фанати були вражені відвертості, яка все частіше виходить від кумира. «Молодець, можна ж привести своє тіло в порядок, якщо добре постаратися», «Ти гарячіша і сміливіша з кожним днем», «Ух, зухвала кокетка!», «Я хочу від тебе сина!», «Так, стегна конкретно здулися», – висловилися вони.

Читайте також: Настя Каменських показала струнку фігуру в коротких шортах

Поділись


Новини партнерів