Елліот Пейдж після камінг-ауту вразив фанатів своїм зовнішнім виглядом

33-річна Еллен Пейдж вперше вийшла на зв’язок в новому образі. Актриса показала себе через місяць після того, як стала трансгендером.

Зірка фільму «Початок» заявила на початку грудня про те, що є чоловіком. Знаменитість попросила використовувати в зверненні до себе займенник «він/вони» і назвала своє нове чоловіче ім’я: Елліот.

Сьогодні Пейдж опублікував перше Селфі після камінг-ауту. Артист позував в домашній обстановці. Він постав у чорній толстовці з накинутим на голову капюшоном та окулярах. Елліот подякував 4,3-мільйонній армії фанатів за підтримку. «Від щирого серця, спасибі. Ваша любов стала для мене найбільшим подарунком. Бережіть себе, підтримуйте один одного. Побачимося в 2021 році», – написав Елліот.

Актора підтримав його колега по фільму «Люди Ікс». «Привіт, Елліот», – звернувся Шон Ешмор.

Шанувальники захопилися знімком Пейдж в чоловічому образі. «Тобі дуже пасують окуляри», «Виглядаєш дуже мужньо», «Ти схожий на молодого Бреда Пітта», «Ти схожий на стильного хлопця, який сидить в кафе і читає книги», – висловилися фоловери.

За чотири роки до цього Пейдж заявила про те, що вона лесбіянка. У 2018 році актриса одружилася з танцівницею і вчителькою Еммою Портнер. Дружина підтримала рішення коханого і назвала появу Еліота «подарунком».

Актор прославився завдяки гучним жіночим ролям. У 2007 році, ще будучи Еллен, він зіграв 16-річну вагітну школярку у фільмі «Джуно». Через три роки Елліот виконав головну роль у фільмі Крістофера Нолана «Початок». Його партнером по фільму став Леонардо ДіКапріо.

Пейдж заявила про свій камінг-аут 2 грудня. Актриса повідомила, що тепер вона чоловік. Елліот зізнався, що йому було страшно про це говорити. Він боявся зіткнутися з агресією і нападами на свою адресу.

Читайте також: Гейлі Бібер приміряла наряд з відвертим декольте

Поділись


Новини партнерів