Гейлі Бібер приміряла наряд з відвертим декольте

Дружина 26-річного Джастіна Бібера стала героїнею модною зйомки для великого бренду. Стиліст Ентоні Ваккарело підібрав для Гейлі сміливий образ total black від Yves Saint Laurent.

Зірка подіумів і глянцю одягла приталений комбінезон з відкритими плечима, прикрашений пір’ям. Пікантний наряд підкреслив стрункі ноги дружини музиканта і звернув увагу на засмаглу зону декольте, особливо на те, що Гейлі вирішила не одягати спідню білизну. Модель доповнила образ широким поясом і туфлями з металевим квадратним носом.

Племінниця Алека Болдуіна залишила волосся розпущеним і віддала перевагу натуральному макіяжу. Вона позувала на тлі світлої стіни крупним планом. Гейлі схрестила руки за спиною і чуттєво подивилася в камеру. Потім інстадіва продемонструвала себе в повний зріст. Дружина канадського поп-музиканта стала біля вікна, злегка нахилившись вперед, і зігнула ногу, відставивши її в сторону.

Бібер отримала комплімент від зоряної колеги, яку називають найкрасивішою жінкою в світі. «Шикарна леді! Люблю», – написала Белла Хадід.

Яскравий образ моделі оцінили і члени її сім’ї. «Концептуально», – написала Айрленд Болдуін. «Гаряче і сексуально», – зазначила старша сестра Алайя.

Шанувальники відзначили, що в цьому образі модель виглядає дуже благородно. «Така худенька», «Сліпуча красуня», «Дуже спокусливо. Я не носила пояс вже 6 місяців. Подивилася на тебе і вирішила спробувати», «Шикарна леді», – написали фоловери.

Читайте також: Гейлі Бібер відверто розповіла про проблеми зі шкірою обличчя

Поділись


Новини партнерів