Селена Гомес взяла участь в фотосесії для відомого глянцю

28-річна Селена Гомес визнана однією з найвпливовіших персон в світі поп-музики. Американська співачка знялася для глянцю і поділилася враженнями від запаморочливого успіху.

2020-й рік для поп-діви став дуже вдалим, на відміну від переважної більшості її колег. На початку року артистка повернулася в шоу-бізнес після п’ятирічної перерви. Новий альбом, Rare, був сприйнятий на ура. Студійна платівка стала третьою в житті співачки. Трек Lose You to Love Me очолив Billboard Hot 100, і його визнали найкращим в США.

Селена погодилася знятися для щотижневого журналу, присвяченого музичній індустрії. Колишня кохана Джастіна Бібера прикрасила обкладинку видання. Компанію зірці склали колеги – репер DaBaby (Джонатан Кірк), співачка Біллі Айліш і головний виконавчий директор лейблу Interscope Geffen A & M Records Джон Яник. Гомес з 2014 року співпрацює з цією компанією.

Виконавиця хіта Вad Liar постала в ефектному вбранні, шо акцентувало увагу на її фігуру. Схудла Селена одягла в шифонову блузку з яскравим принтом і коротку міні-спідницю з світло-коричневої шкіри. Довгі ноги артистки підкреслили бордові замшеві ботильйони на високих підборах.

Стилісти зробили красуні виразний макіяж з акцентом на червоні губи. Вії візуально подовжила туш, а світлий манікюр завершив ніжний look. Гомес позувала з розпущеним волоссям.

Селена подякувала редакції журналу за роботу. Її вразило запрошення прикрасити обкладинку разом з іншими знаменитостями.

«Спасибі Billboard за те, що помістив мене на обкладинку номера №1. Моя сім’я в Interscope отримала звання року! Джон, я дуже схвильована і пришаюся тією важкою роботою, яку ви робите для своєї компанії і для своїх артистів. Контракт з вами – одне з кращих рішень, які я прийняла. Велике спасибі всім вам, моїй команді і уболівальниками за підтримку!.. Режим роботи. Просто будь суперкрутий»- висловилася співачка.

Гомес готова і далі підкорювати музичний олімп. «Приємно знати, що Rare став тим, чим став для мене. І, звичайно ж, це був кращий альбом, який я випустила. Але це не означає, що я не збираюся кидати собі виклик наступного разу… Звичайно, є гіркувато-солодке почуття. Я б хотіла, щоб світ був кращий. Але в той же час було так чудово бачити, що моя музика приносить людям радість», – цитує поп-діву Billboard.

Шанувальники захоплено відреагували на позитивний посил і зухвалий образ зірки. «Ти дійсно суперкрута», «Гламурна та худенька, дражнишся!», «Худа і суперсексуальна! Так тримати!», «Обожнюю твою ліричну музику, найкраща!», «Прекрасна, як класно, що повернулася до нас і тішиш своєю творчістю!» – прокоментували передплатники.

Читайте також: Стало відомо, як Джіджі Хадід і Зейн Малік дізналися стать майбутньої дитини

Поділись


Новини партнерів