Брітні Спірс кардинально змінила зачіску

39-річна Брітні Спірс наважилася на кардинальні зміни напередодні Нового року. Зірка, яка багато років поспіль носила довге волосся, вирішила підстигтися, про що відразу ж розповіла своїм передплатникам в Instagram. Своє повідомлення Брітні супроводила відразу декількома знімками в новому образі.

Відрізала волосся! Знаєте, як кажуть: геть старе і впусти щось нове! А тепер давайте помолимося,- написала Спірс.

Думки передплатників щодо нового іміджу зірки розділилися: одні вирішили, що Брітні дуже гарно з такою довжиною, а інші вважали її б’юті-експеримент невдалим. Були й ті, хто зовсім не впізнав Спірс на новому фото, а також в черговий раз висловив сумнів, що публічний аккаунт веде сама зірка, а не її представники:

  • Виглядає потрясно!
  • Моя улюблена довжина волосся на тобі.
  • Я одна вважаю, що нова зачіска Брітні не личить? Всі ці коментарі з приводу того, що вона добре виглядає… Мені так не здається.
  • Це не Брітні.
  • Те, що вони видаляють коментарі, зайвий раз доводить, що аккаунт веде не Брітні!

І поки Брітні Спірс захоплена зміною іміджу, її 68-річний батько Джеймі не втомлюється публічно нагадувати, що любить доньку і дуже за нею сумує. Під час одного з недавніх розмов з журналістами Джеймі висловив занепокоєння з приводу того, що не спілкувався з Брітні з кінця літа. За словами батька зірки, останній раз вони нормально розмовляли в кінці серпня, просто перед тим, як адвокати Брітні звернулися до суду з вимогою про усунення Джеймі з посади опікуна дочки.

Поділись


Новини партнерів