«Я дуже хотів швидко схуднути»: Джордж Клуні опинився в лікарні

59-річному Джорджу Клуні потрібна була термінова госпіталізація через стрімку втрату ваги. Американському актору необхідно було схуднути заради зйомок у новому фільмі.

Клуні довелося позбутися 11 кілограмів заради ролі в картині «Опівнічне небо». Головний герой стрічки, астроном Августин, все життя присвятив вивченню зірок. Однак раптово в світі відбувається катастрофа, а він опиняється на самоті на арктичній дослідній станції. В цей же час до Землі летить космічний корабель з капітаном Салліван на борту: долі Салліван і Августина міцно пов’язані, незважаючи на те, що вони занадто далеко один від одного.

Джордж відповідально підійшов до ролі, але не до кінця розрахував власні сили. «Мені здається, я занадто швидко намагався схуднути і, напевно, не до кінця дбав про самого себе», – поділився Клуні. Актор не тільки зіграє головну роль в картині, але й буде її режисером. Він підкреслив, що йому дуже важко ще і з цієї причини, оскільки робота режисера забирає багато енергії.

У підсумку за чотири дні до зйомок Джордж опинився в лікарні. У зірки Голлівуду діагностували панкреатит, а його стан оцінювався як важкий. При цьому втрата ваги виявилася не єдиною фізичною зміною, що відбулися з артистом.

«Я відростив велику потворну бороду. Моєму синові це сподобалося, тому що він ховав у ній речі, про які я не знав, поки не приступив до роботи. І я подумав: “О, здається в моїй бороді застрягло ескімо”», – зі сміхом зізнався Клуні в бесіді з The Daily Mirror. Він пожартував, що дружина і донька були в захваті від його нового образу з рослинністю на обличчі.

Читайте також: Джордж Клуні розповів, чому подарував друзям 14 млн. доларів

Поділись


Новини партнерів