Джордж Клуні розповів, чому подарував друзям 14 млн. доларів

59-річний Джордж Клуні здивував друзів три роки тому неймовірними подарунками. Тільки сьогодні голлівудський актор пояснив свій епатажний вчинок.

Виконавець головної ролі у фільмі «11 друзів Оушена» щедро віддячив друзям за їх відданість і підтримку в скрутні часи. Клуні зібрав 14 чоловік на своїй віллі і вручив кожному з них по дизайнерській валізці. Кожен з друзів знайшов в ній по мільйону доларів готівкою.

Серед близьких приятелів Джорджа були актор фільму «Правдива брехня» Грант Хеслов, актори Річард Кайнд і Томмі Хінклі, а також відомий ресторатор Ренді Гербер, чоловік топ-моделі Сінді Кроуфорд. Він поспішив відмовитися від занадто щедрого подарунка, але Клуні відмов не приймав.

Джордж заявив, що, якщо хоч один з 14 друзів не забере свою валізку, своїх примірників позбудуться всі. Серед запрошених були люди, які відчували в той час фінансові труднощі. Заради них інші погодилися взяти по мільйону доларів.

Актор зізнався, що таким способом хотів висловити свою подяку близьким людям, які ніколи не кидали його у важкій ситуації. «Я думав тоді: “Я ніколи не одружуся. У мене ніколи не буде дітей”. Я буду працювати, у мене є чудові друзі, моє життя наповнене, у мене все добре. Я не розумів, як багато мені не вистачає в житті, поки не зустрів Амаль (дружину Амаль Клуні). А потім все змінилося. У мене з’явилися ще два спиногриза, про яких потрібно дбати», – поділився улюбленець публіки в інтерв’ю GQ.

Сьогодні Клуні – щасливий чоловік і турботливий батько трирічних двійнят Елли і Олександра. Він розповів, як проводить з родиною час на карантині. Виявляється, з успішного голлівудського актора він перекваліфікувався в справднього господаря.

«Я прибираю, перу і мию посуд кожен день. Я відчуваю себе, як моя мати в 1964 році», – іронічно зазначив Джордж. Молодий батько також освоїв перукарське мистецтво. Тепер Клуні стриже себе і дітей.

Він заявив, що тепер не уявляє своє життя без дружини, з якою в цьому році відзначив п’яту річницю весілля, сина і дочки. «Я ніколи раніше не був в положенні, коли чиєсь життє було важливішим для мене, ніж моє власне. А потім з’явилися ще дві людини, маленькі, яких потрібно годувати», – зворушливо додав Клуні в інтерв’ю для GQ.

Читайте також: Брітні Спірс розповіла про відпочинок з коханим на Гаваях

Поділись


Новини партнерів