Стали відомі деталі майбутнього весілля Гвен Стефані

Співачка стане дружиною Блейка Шелтона на початку наступного року.

Після п’яти років стосунків Блейк Шелтон зробив пропозицію Гвен Стефані. В кінці жовтня співачка сказала «так» колезі по шоу The Voice (Голос). Кантрі-музикант вручив зірці обручку на своєму ранчо в Оклахомі.

Саме там пара і планує узаконити стосунки. Як повідомляють інсайдери US Weekly, Блейк Шелтон проведе весільну церемонію в капличці на своєму ранчо. Правда, для початку її потрібно побудувати. Кантрі-музикант сам взявся за роботу, заручившись допомогою.

Для нього спорудження каплиці – спосіб показати свою любов Гвен Стефані. Виявилося, музикант зайнявся будівництвом на тому самому місці, де зробив коханій пропозицію. Співачка стане дружиною Блейка Шелтона на початку 2021 року, якщо пандемія не внесе свої корективи.

Гвен Стефані – переконана католичка. Вона вже розлучилася з чоловіком Гевіном Россдейлом, але церква поки не розірвала їх шлюб. Співачка написала прохання до Ватикану, щоб її попередні стосунки анулювали. Тільки після дозволу Папи Римського вона зможе обвінчатися з Шелтоном.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Blake Shelton (@blakeshelton)

Читайте також: Майлі Сайрус розповіла про почуття до колишнього чоловіка

Поділись


Новини партнерів