Майлі Сайрус розповіла про почуття до колишнього чоловіка

У серпні 2019 року Ліам Гемсворт і Майлі Сайрус повідомили про розлучення. Однак періодично спливають нові подробиці їхніх стосунків.

Так, Майлі з’явилася на шоу Говарда Стерна на радіо SiriusXM, де її розпитали про шлюб.

«Ми були разом з 16 років. Наш будинок згорів. Ми були заручені, але не знаю, чи дійсно ми коли-небудь серйозно думали, що збираємося одружитися. Тоді ми втратили наш будинок в Малібу. Якщо ви послухаєте мій голос до і після пожежі, він дуже різний, ви зрозумієте, яку травму я перенесла. Ми були в Південній Африці, тому не могли прийти додому, і мої тварини були прив’язані до стовпа на пляжі… Я все втратила… Всі пісні, які я коли-небудь написала, були в цьому будинку, мої фотографії, сценарії. Намагаючись зібрати все воєдино, замість того, щоб сказати: «О, природа зробила за мене те, що я сама не наважувалася зробити – відпустити», – я побігла до вогню. Просто чіплялася за те, що залишилося від цього будинку, тобто, за мене і за нього. І я дійсно люблю і люблю його дуже, дуже, дуже сильно і до сих пір люблю, завжди буду»- зізналася Сайрус.

Співачка додала, що алкоголь не винен в їхньому розриві: «Занадто багато конфліктів … Коли я приходжу додому, я хочу, щоб хто-небудь був поруч. Я не захоплююся драмами чи бійками. Відзначимо, недавно Сайрус розповіла про своє рішення залишитися тверезою.

Нагадаємо, Майлі і Ліам були разом 10 років, в 2018-му одружилися, а вже через півтора року оголосили про розлучення. До слова, за чутками, ініціатором розриву була саме співачка.

Читайте також: Колсон Бейкер розповів, як Меган Фокс допомогла йому подолати наркотичну залежність

Поділись


Новини партнерів