Джіджі Хадід повернулася до роботи через два місяці після народження дочки

Джіджі Хадід

В кінці листопада 25-річна Джіджі Хадід і 27-річний Зейн Малік відзначили два місяці з моменту появи на світ доньки, ім’я якої вони до сих пір не афішують. Увесь цей час молоді батьки провели за містом, де насолоджувалися сімейними буднями, кожен день спостерігаючи за тим, як росте і змінюється їх малятко.

Трохи освоївшись в ролі молодої матері, Джіджі Хадід зрозуміла, що вже готова виходити з декрету. Кілька годин тому вона повідомила своїм передплатникам в Сторіс, що повертається до роботи. Модель опублікувала відео зі свого офісу, в підписі до якого міркує на тему кар’єри і материнства.

Я б хотіла сказати, що повертаюся на роботу, але бути мамою – теж робота. Знову в офісі, – поділилася Хадід.

Раніше близький друг сім’ї вже розповідав про труднощі материнства, через які Джіджі пройшла відразу ж після появи на світ малюка.

Джіджі дуже втомилася, але вже стала чудовою мамою. Перші два тижні були важким перехідним періодом, але вона не скаржилася і щаслива бути мамою, – розповів анонім.

Дбати про дитину Джіджі і її коханому допомагає мати моделі Іоланда Хадід – саме на її сімейній фермі в Пенсільванії молоді батьки разом з донькою провели перші місяці після народження дитини. За словами інсайдерів, Іоланда завжди знаходиться на підхваті, може посидіти з дівчинкою, коли її батьки хочуть побути наодинці, а іноді навіть бере на себе обов’язки медсестри.

Нагадаємо, що на початку цього тижня Джіджі Хадід поділилася в своєму інстаграм новою серією фото, на яких показала, як виглядала на останніх місяцях вагітності. Ці фото були зроблені в серпні, а вже в кінці вересня Джіджі і Зейн вперше стали батьками.

Читайте також: Селена Гомес взяла участь у спокусливій фотосесії для відомого глянцю

Поділись


Новини партнерів