Селена Гомес взяла участь у спокусливій фотосесії для відомого глянцю

28-річна Селена Гомес приміряла кілька модних образів. Професіонали провели з актрисою вишукану фотосесію.

Колишня кохана співака Джастіна Бібера стала героїнею нового номера мексиканського Vogue. Теледіву знімав фотограф Даріо (Darío). Над волоссям зірки Disney Channel працювала майстер Марісса Марино, а над макіяжем – візажист Мелісса Мердік. Наряди для Селени підібрав стиліст Яшуа Сіммонс.

Співачка позувала в чотирьох аутфітах чорного і червоного кольору. На обкладинці номера Гомес з’явилася в яскравому образі: приталеній червоній сукні максі з накидкою, яка закривала горло. Густе довге волосся Селени зачесали назад, а для макіяжу були обрані спокійні відтінки. Так, на повіки актриси нанесли коричневі тіні, зробили кілька штрихів олівцем-кайалом, а довгі вії нафарбували тушшю.

Хайлайтер і бронзер виділили вилиці зірки, а на її губах була бежева помада. Образ Селени доповнювали кулон на тонкому ланцюжку, сережки і браслет. В якості локації команда журналу вибрала лавандове поле. Актриса стояла посеред нього і ніжилася в променях західного сонця. Для іншого знімкаСелена взяла в руки прозору білу тканину і накрилася нею з головою. Виконавиця зняла накидку і тримала фатинове полотно руками.

Для примірки нарядів чорного кольору знімальна група перемістилася в фотостудію. Гомес, яка нещодавно помітно схудла, одягла розкішну довгу сукню, розшиту блискучими паєтками. Вона відкрила точені плечі, спину і стрункі ноги інстадіви. Актриса доповнила аутфіт темними колготками.

Волосся Селени зібрали в хвіст, а макіяж залишили стриманим і непомітним. Вуха співачки прикрасили сережки у вигляді невеликих квіток. Селена стала боком до фотографа і витончено повернулась. Даріо зобразив виразний погляд моделі.

Потім актриса знову перевтілилась. На ній був наряд, який оголив плечі. На обличчі брюнетки з’явилася вуаль, яка вільно розвівалася, ніби на вітрі. На губах поп-діви виблискувала яскрава помада, а її вуха прикрасили довгі сережки з зеленими каменями.

Парад образів завершила сукня з чорним оксамитовим бантом. Локони Селени уклали з ефектом легкої недбалості, а макіяж зробили більш природним. На цей раз дівчина приміряла сережки з прозорими сяючими каменями. Актриса загадково дивилася в бік.

Шанувальники захопилися красою Селени. «Така прекрасна», «Приголомшлива», «Дівчинка у вогні!», «Це наша дівчинка! Богиня!», «Ти що твориш на ніч? Слів немає», «Чому вона така прекрасна?», «Королева», «Чудова і елегантна», «Моя мексиканська сексуальна королева», «Королева краси», «Любов мого життя», – висловилися фоловери.

Селена вразила шанувальників змінами в зовнішності. Актриса помітно схудла, а струнку фігуру продемонструвала в екстравагантному вбранні. Гомес приміряла прозору спідницю, під якою проглядалася стильна спідня білизна.

Поділись


Новини партнерів