Гвінет Пелтроу опублікувала рідкісне фото з дітьми в честь Дня подяки

Вчора жителі США відзначили сімейне свято – День подяки. Як і більшість американців, 48-річна Гвінет Пелтроу провела цей день у колі рідних і близьких. На честь свята актриса разом з 16-річною дочкою Еппл та 14-річним сином Мозесом відвідала могилу свого батька – кінорежисера Брюса Пелтроу. Про це Гвінет розповіла в своєму інстаграм, опублікувавши нове фото з дітьми.

26 листопада я змогла відвідати місце останнього спочинку мого батька – це сталося в день його народження. Компанію мені склали двы моїх найулюбленіших людини. Щасливого Дня подяки. У житті бувають неймовірні злети і падіння. Можливо, відчувати їх одночасно – це і є велике мистецтво, – підписала знімок з сином і донькою Пелтроу.

З недавнього часу знімки з дітьми, особливо з дочкою Еппл, стали рідкістю в блозі актриси. Справа в тому, що якось Гвінет мала необережність поділитися знімком спадкоємиці без її відома. Дівчина висловила своє невдоволення цією обставиною і з того моменту заборонила зоряній мамі публікувати її фото без дозволу. Тому новий знімок Гвінет напевно розмістила тільки після схвалення Еппл.

Еппл і Мозес – діти Гвінет, народжені в шлюбі з музикантом Крісом Мартіном. Після розлучення актриса і фронтмен групи Coldplay залишилися в добрих стосунках і домовилися разом виховувати дітей. З того моменту Пелтроу і Мартін ледь не щодня перебувають на зв’язку і часто разом проводять великі сімейні торжества. Музикант зі своєю коханою Дакотою Джонсон навіть був запрошений у весільну подорож Гвінет після того, як вона обмінялася клятвами кохання і вірності з продюсером Бредом Фелчаком.

В одному з недавніх інтерв’ю Пелтроу зізналася, що після розставання з Крісом їх відносини стали набагато кращими, ніж в шлюбі. Гвінет переконана, що головний секрет їхньої дружби з Мартіном полягає в прагненні до єдиної мети – зробити їх дітей щасливими.

Це немов ти розлучилася, але все одно залишилася в родині. І так буде завжди. Іноді все не так добре, як здається. У нас теж бувають хороші і погані дні, але я думаю, що це веде в підсумку до однієї мети – згуртованості, любові і тому, що краще для наших дітей, – розповіла Пелтроу про відносини з колишнім чоловіком.

Читайте також: Це офіційно: Мадс Міккельсен замінить Джонні Деппа в третій частині “Фантастичних звірів”

Поділись


Новини партнерів