Це офіційно: Мадс Міккельсен замінить Джонні Деппа в третій частині “Фантастичних звірів”

Чутки, що 54-річний данський актор Мадс Міккельсен може замінити 57-річного Джонні Деппа в черговий частини фільму “Фантастичні звірі”, почали ходити ще в середині листопада. Однак тоді компанія Warner Bros. відмовлялася від коментарів, а сам Мадс спростовував новини про свої переговори з компанією. Сьогодні ж корпорація нарешті зробила офіційну заяву.

Міккельсен дійсно замінить Деппа в третій частині “Фантастичних звірів” і втілить на екрані лиходія Геллерта Грін-де-Вальда, який вже полюбився фанатам. Партнерами Мадса по знімальному майданчику стануть Едді Редмейн і Джуд Лоу, які зіграли в попередній частині франшизи.

Нагадаємо, що Джонні Деппу довелося розірвати контракт зі студією Warner Bros. після його програшу в суді проти таблоїду The Sun, який назвав актора “людиною, що вбиває дружину”. В результаті суд визнав актора винним в домашньому насильстві над своєю колишньою дружиною Ембер Герд, через що його репутація в очах громадськості сильно похитнулася. Незабаром після цього компанія Warner Bros. оголосила про своє припинення співпраці з Деппом.

Джонні Депп покине франшизу “Фантастичні звірі”. Ми дякуємо Джонні за його роботу над фільмами, – заявили представники Warner Bros.

Кіностудію не зупинив навіть той факт, що Джонні вже встиг знятися в одній зі сцен нового фільму. Примітно, що за умовами контракту з компанією Депп все-таки отримає свій гонорар в розмірі 10 мільйонів доларів незалежно від того, в скількох епізодах він в результаті з’явиться.

До слова, поки одні шанувальники сумують через відхід Джонні Деппа з проекту, інші вже фантазують, як зірка серіалу “Ганнібал” буде виглядати в новій для себе ролі. У мережі вже з’явилося кілька портретів Мадса в образі лиходія: всі вони намальовані фанатами франшизи.

Читайте також: Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти колишньої дружини Ембер Херд

Поділись


Новини партнерів