Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти колишньої дружини Ембер Херд

Сьогодні Високий суд Лондона виніс остаточне рішення у справі про наклеп, яка розглядалася щодо колишнього подружжя – 57-річного Джонні Деппа і 34-річної Ембер Херд. Після 16-денного судового розгляду суд визнав голлівудського актора винним у побитті дружини.

Нагадаємо, що актор подав до суду на видання The Sun за статтю, опубліковану про нього в квітні 2018 року, в якій, як він стверджував, його обмовили. У публікації йшлося про те, що Депп бив свою дружину.

Херд, яка була головним свідком видання, розповіла суду про 14 випадків, коли вона піддалася домашньому насильству з боку чоловіка за весь час їх відносин. Вона в подробицях розповіла про випадки нападу чоловіка, що відбувалися, за її словами, в основному під впливом алкоголю і наркотиків.

У результаті суддя відкинув заяви актора, відзначивши, що видавець довів, що в статті в основному висвітлена правда. Він прийшов до висновку, що Депп побив Херд 12 разів починаючи з 2013 року.

Юридична команда Херд заявила сьогодні вранці, що вони “не були здивовані” результатом:

Для тих з нас, хто був присутній на процесі у Високому суді Лондона, це рішення і вирок не стали сюрпризом. Дуже скоро ми представимо в США ще більш великі докази. Ми маємо намір домогтися справедливості для Ембер Херд в американському суді і захистити право міс Херд на свободу слова.

Прес-секретар The Sun зазначив, що видання підтримало всіх жертв домашнього насильства за останні 20 років.

Жертви домашнього насильства не повинні мовчати, і ми дякуємо судді за його ретельний розгляд цієї справи, а також Ембер Херд за її мужність в дачі показань в суді, – заявив він.

Джонні Депп раніше заперечував усі звинувачення екс-подружжя, назвавши їх вигадкою, і, в свою чергу, звинуватив її в нападі. На підтримку актора виступили його колишні кохані Ванесса Параді і Вайнона Райдер.

В результаті цього рішення суду репутація Деппа, що називається, розлетілася на шматки. Що стосується фінансової сторони питання, то тут все теж дуже сумно: він уже втратив сотні мільйонів доларів через скандал з дружиною і зараз стоїть буквально на волосині від банкрутства.

Читайте також: Джонні Депп закрутив роман з німецькою моделлю

Поділись


Новини партнерів