Меган Фокс вирішила офіційно розлучитися з чоловіком після 10 років шлюбу

34-річна Меган Фокс захотіла поставити крапку у стосунках з 47-річним Браяном Остіном Гріном. Подружжя почало шлюборозлучний процес.

Зірка «Трансформерів» пішла від чоловіка півроку тому. Меган закрутила пристрасний роман з репером, відомим під псевдонімом Machine Gun Kelly. Фокс познайомилася з новим коханим на зйомках фільму «Північ на злаковому полы». Це сталося до початку пандемії коронавірусу.

Музикант відразу завоював увагу ефектної актриси. Вона відчула, що зустріла свою споріднену душу. Меган присвятила бойфренду нове татуювання. Фокс набила в районі ключиці напис «El Pistolero». У перекладі з іспанської – «бандит».

Меган зізналася Браяну, що покохала іншого. «Грін заявив, що дружина не зраджувала йому. Він знав, що Фокс зустрічається з репером», – повідомили в The Blast.

Напередодні Дня подяки (який в США святкується 26 листопада) Меган вирішила офіційно розірвати зв’язок з Гріном. Артистка подала документи на розлучення в окружний суд Лос-Анджелеса. Від Браяна надійшла у відповідь заява.

Фокс прожила з чоловіком 10 років. Закоханих вважали однією з найкрасивіших голлівудських пар. У 2015 році зірки пережили сімейну кризу. Уже тоді Меган хотіла подати на розлучення з Браяном. В результаті подружжя помирилося. Фокс завагітніла.

У шлюбі Меган народила трьох синів – Ноа, Бодхі і Джорні. Найстаршій дитині недавно виповнилося вісім років, середньому – шість, а молодшому – чотири роки. У подружжя були схожі погляди на виховання дітей. Зоряні батьки ростили хлопчиків поза гендерними стереотипами – вони дозволяли їм носити дівочі наряди.

Браян першим повідомив про розставання з Меган. Він пообіцяв зберегти теплі стосунки з екс-обраницею заради спільних дітей. Тимчасову розраду артист знайшов в романтичних зв’язках з моделями. Гріна бачили в компанії Кортні Стодден і Тіни Луїз. Зараз серце актора вільне.

Фокс дала зрозуміти, що у неї з Machine Gun Kelly щось більше, ніж швидкоплинна інтрижка. Багатодітна мама з’явилася з новим бойфрендом на престижній премії. Зірки дебютували на червоній доріжці.

Читайте також: Інсайдер: відносини між Меган Фокс і Браяном Остіном Гріном загострилися

Поділись


Новини партнерів