Інсайдер: відносини між Меган Фокс і Браяном Остіном Гріном загострилися

В кінці травня Меган Фокс і Браян Остін Грін, які прожили в шлюбі 10 років, оголосили про своє розлучення. Спочатку зірка серіалу “Беверлі-Хіллз 90210” зізналася, що завжди любитиме Меган і постарається зберегти з нею дружні і довірчі відносини заради їх трьох загальних синів. Однак в підсумку все пішло не за початковим планом Гріна.

Так, в недавній розмові з виданням Us Weekly один із близьких друзів зірок зізнався, що останнім часом їх відносини стали значно гіршими. За словами інсайдера, у Браяна ніяк не виходить налагодити контакт з колишньою дружиною через її вибуховий характер.

Відносини між Меган і Браяном загострилися. Меган може бути дуже непослідовною і непередбачуваною в своїх діях. Це і є головною причиною їх розставання. Вона може бути дуже гарячою, а потім різко охолонути. За цими її змінами завжди дуже важко встежити. З Меган досить важко мати справу, – розповів анонім в бесіді з журналістами.

Він також уточнив, що якщо раніше відносини Меган з її новим бойфрендом Колсоном Бейкером, виступаючим під псевдонімом Machine Gun Kelly, були проблемою для Браяна, то тепер вони його взагалі не турбують. Інсайдер розповів, що протиріччя Меган з колишнім чоловіком також ніяк не вплинули на її роман з Бейкером: зараз їх зв’язок міцний як ніколи.

Нагадаємо, на початку листопада Меган Фокс пред’явила Браяну Остіну Гріну публічну претензію в тому, що він навмисно зображує її поганою матір’ю. Під новим знімком в інстаграмі колишнього чоловіка, на якому він постав з одним з їхніх синів, актриса поцікавилася у Браяна, навіщо він постійно постить фото з дітьми, ніби натякаючи шанувальникам на те, що він проводить з ними багато часу, а вона сама ніколи не буває поруч.

Я знаю, що ти любиш своїх дітей. Але я не знаю, чому ти не можеш перестати використовувати їх для “показухи” в своєму блозі. Ти так стурбований тим, щоб виставити мене в ролі матері, якої постійно немає поруч, а себе зобразити батьком року. Вітаю, ти дійсно чудова людина! Навіщо тобі потрібно використовувати інтернет, щоб показати, що діти люблять тебе, адже це і так очевидно? – висловила своє обурення Меган.

Незабаром в цьому питанні Фокс підтримали дві колишніх коханих Браяна Остіна Гріна. Спочатку це зробила мати старшого сина Гріна Ванесса Марсіл. У своєму блозі вона поділилася загадковим постом, який, як вирішили багато інтернет-користувачів, присвятила саме Фокс.

Як я і казала… Таємне завжди стає явним… – написала тоді Марсіл.

На сторону Меган стала і 26-річна модель Кортні Стодден, з якою Браян почав зустрічатися після розставання з дружиною. У своєму мікроблозі Кортні заявила, що Фокс ніколи не була матір’ю-зозулею, а також звинуватила екс-коханого в тому, що він використовує своїх дітей заради того, щоб виставити себе в хорошому світлі.

За словами Стодден, вона ніколи не бачила дітей в будинку Браяна, тому що вони увесь час проводили зі своєю матір’ю. Модель також заявила, що Грін часто брехав їй про зустрічі з дітьми, щоб прикрити свої зради з іншими жінками. Сам Браян, до слова, не став вплутуватися в публічний конфлікт і залишив звинувачення своїх колишніх коханих без коментарів.

Читайте також: Щоденний раціон Амаль Клуні: що їсть зірка на сніданок, обід і вечерю

Поділись


Новини партнерів