Кайлі Дженнер показала ідеальну фігуру в бікіні

23-річна Кайлі Дженнер позасмагала біля будинку. Американська модель показала, в якому образі вона приймала сонячні ванни.

Зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» – щаслива мешканка Каліфорнії, а тому вона як і раніше може насолоджуватися теплою погодою і променями палючого сонця навіть напередодні грудня. Молода мама відправилася засмагати біля свого розкішного особняка. Вона вийшла на подвір’я свого будинку в ефектному образі.

Кайлі обрала сірий купальник з велюру. Цей матеріал навряд чи здається практичним, але на інстадіві наряд виглядав дуже привабливо. Екстремальні розрізи зробили образ зірки дуже сексуальним, глибоке декольте оголило її груди, а мініатюрні трусики здавалися настільки ефемерними, що були ледь помітними. Сам відтінок купального наряду дуже пасував зірці.

Кайлі залишила свої розкішні локони розпущеними і зробила ставку на мінімальний макіяж, тому що шанувальники інстадіви явно не збиралися розглядати її обличчя, коли форми відразу ж привертали увагу. «Усі груди видно», «Трусики вогонь», «Така сексуальна», «Дитинко, це дуже гаряче», «Ти – моя королева», – написали фоловери.

Кайлі похизувалася фігурою і в іншому образі. Вона записала спокусливе відео, для якого постала в чорному кроп-топі та облягаючих легинсах. Міс Дженнер еротично порухала стегнами, записуючи ролик на телефон. Інстадіва кокетливо поглядала в камеру, явно знаючи, яку реакцію викликає у фанатів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Читайте також: Спеціальний догляд і дієта: Кендалл Дженнер розповіла, як їй вдалося вилікувати акне

Поділись


Новини партнерів