Спеціальний догляд і дієта: Кендалл Дженнер розповіла, як їй вдалося вилікувати акне

Здається, що у Кендалл Дженнер ідеальна шкіра, але насправді модель багато років боролася з акне, і тільки зараз їй вдалося позбутися від запалень. У новому відео для Vogue Кендалл розповіла про лікування проблем зі шкірою.

Кендалл вперше зіткнулася із запаленнями на обличчі в 14 років. Для моделі акне стало справжньою проблемою. Вона почала ретельніше очищати шкіру і використовувати засоби з антибактеріальною дією, але вони допомагали тільки на деякий час.

Навіть після того, коли Кендалл підібрала ідеальну доглядову лінійку для своєї шкіри разом з фахівцем, стан її шкіри не покращився.

«Я так довго намагалася зрозуміти, чому моя шкіра так реагує. Це гормони? Це через те, що я їм? У мене на щось алергія? Я використовую неправильні продукти?» – розповіла Кендалл в інтерв’ю Vogue. Після численних експериментів з косметикою і процедурами модель вирішила змінити щось в харчуванні, розраховуючи, що відмова від деяких продуктів допоможе позбутися від акне.

За рекомендацією лікаря Кендалл «вирішила виключити молочні продукти» (вони часто викликають запалення). «Я люблю сир, тому його я залишила», – зізналася модель.

Відмова від молочних продуктів, а також велика кількість води в день дуже допомогли Кендалл – її шкіра поступово очистилася і прийшла в норму.

«Це благословення і прокляття – рости в центрі уваги. Мені було складно з’являтися на публіці з такою шкірою, і я не завжди знала, що робити і як вибрати правильний макіяж, який все приховає. У мене точно були деякі дуже неприємні ситуації», – розповіла модель.

Читайте також: Кайлі Дженнер вразила ідеальною фігурою у ефектному вбранні

Поділись


Новини партнерів