Кайлі Дженнер вразила ідеальною фігурою у ефектному вбранні

23-річна зірка реаліті-шоу похвалилася ефектними формами. Кайлі Дженнер одягла відвертий комплект, який здивував публіку.

Наймолодша мільярдерка в юності комплексувала через свою зовнішність. Їй здавалося, що сестри набагато красивіші за неї. Кайлі соромилася своїх губ, тому вона наважилася збільшити їх за допомогою гілауронової кислоти.

Однак на цьому переживання Дженнер не закінчилися. Після народження дочки молода мама впала в депресію через зайву вагу. Взявши себе в руки, інстадіва повернула колишні форми і навіть поліпшила їх.

Кайлі полюбила привертати увагу фанатів яскравими образами, а заодно демонструвати своє тіло. Так, сестра Кім Кардаш’ян з’явилася перед публікою в костюмі із зеленої мерехтливої ​​тканини.

На Дженнер були топ з глибоким декольте і об’ємними плечима в стилі 80-х і спідниця з дуже високим розрізом. Кайлі закинула ногу на ногу так, що поділ оголив її пружне стегно. Зірка зробила фірмовий томний погляд, додавши образу більшої чуттєвості.

Шанувальників вразив наряд Дженнер. Більшість дівчат відзначили, що Кайлі як нікому пасують подібні провокаційні речі.

«Боже, ти шалено красива», «Кайлі, ти нас не жіалієш! Ти така красуня!», «Бездоганна діва, інших таких немає!», «Все віддам за таке тіло! Виглядаєш дуже круто!», «Сексуальність зашкалює, просто вогонь!» – написали користувачі.

Читайте також: Кім Кардаш’ян показала архівне фото з Кендалл Дженнер

Поділись


Новини партнерів