Кім Кардаш’ян показала архівне фото з Кендалл Дженнер

Кім Кардаш’ян привітала свою сестру Кендалл Дженнер з 25-річчям. У Instagram телезірка опублікувала архівний знімок, на якому зображений зворушливий момент спілкування двох сестер. На той момент Кім було 16 років, а Кендалл ще й року не виповнилося.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

«Моя мала Кенні! Мені тут було 16 років, а тобі й року не було. Не можу повірити, що тобі зараз 25 років. Я завжди кортіла побачити, якою ти виростеш! Ти завжди була моєю лялькою Кенні! Я така щаслива, що всі наші брати і сестри знайшли один одного в цьому житті! З днем ​​народження найкрутіша і красива дівчина, яку я знаю!» – написала Кім Кардаш’ян.

Зірка не посоромилася викласти знімок, на якому вона зображена до своїх численних пластичних операцій. До того ж, нещодавно Кім Кардашьян сама відзначила день народження, причому з розмахом. Для ювілею зірка орендувала таємничий приватний острів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kendall (@kendalljenner)

Пізніше Кім Кардашьян поділилася численними фото з вечірки, де її родина відтворила всі минулі дні народження. Чоловік іменинниці пішов далі. Каньє Вест подарував дружині голограму з привітанням від її покійного батька.

Читайте також: «Я не можу контролювати хейтерів»: мати Кендалл Дженнер розповіла про скандальну вечірку

Поділись


Новини партнерів