«Я не можу контролювати хейтерів»: мати Кендалл Дженнер розповіла про скандальну вечірку

Маму і сестру Кім Кардаш'ян звинуватили в домаганнях

64-річна Кріс Дженнер заступилася за 24-річну доньку. Вона заявила, що Кендалл Дженнер несправедливо засудили.

У минулі вихідні зірки повеселилися в Голлівуді на закритій вечірці, яку влаштувала «єдина красуня» (на думку фанатів) з клану Кардашьян-Дженнер. Модель вирішила поєднати святкування Хеллоуїна і свого дня народження.

Багато американців прийшли в обурення від того, що інстадіва з друзями порушують запобіжні заходи під час другої хвилі пандемії коронавірусу. На Кендалл навалилася хвиля критики. Ситуацію затьмарювало ще й те, що зовсім недавно гучне свято влаштовувала сестра моделі Кім Кардашьян, якій теж не вдалося уникнути осуду.

Однак у Дженнер з’явилася захисниця в особі матері. Коли користувачі накинулися на дружину Каньє Веста, Кріс вирішила не вступати в полеміку. Однак сьогодні вона порушила мовчання. Менеджер клану Кардашьян-Дженнер заявила, що дочка діяла відповідально і вжила всіх заходів, щоб гостям нічого не загрожувало.

«Всім довелося чекати півгодини, перш ніж результати тестів були готові і вони могли потрапити на вечірку. При цьому всі також були протестовані за кілька днів до Хеллоуїна. Так що ми дійсно були відповідальними і стежили за цим. А критики і Хейтери будуть завжди, це як раз те, що я контролювати не в силах», – заявила Кріс в інтерв’ю на радіошоу Енді Коена Always Unpredictable.

Мати знаменитих моделей зазначила, що навіть якщо до Кендалл в гості приходять друзі, то вона завжди впевнена в тому, що їх тести негативні. Сама ж Кріс зізналася, що перевіряє себе раз або два в тиждень. У зв’язку з роботою в індустрії шоу-бізнесу це вкрай необхідно.

«Ми живемо, намагаючись бути дійсно хорошими. Нам доводиться мати справу з багатьма людьми з абсолютно різною думкою. Все, що ми можемо, це прожити своє життя найкращим чином, бути відповідальними і чинити правильно», – передає слова Дженнер Mirror.

Читайте також: «Новий рівень божевілля»: подарунок Кім Кардаш’ян від чоловіка шокував американців

Поділись


Новини партнерів