«Новий рівень божевілля»: подарунок Кім Кардаш’ян від чоловіка шокував американців

Зірка реаліті-шоу показала, що 43-річний Каньє Вест подарував їй на 40-річчя. Публіка не розділила захоплення Кім Кардаш’ян.

Інстадіва з розмахом відзначила день народження. Вона орендувала острів, куди покликала численних друзів і рідних. Пишне торжество в розпал другої хвилі пандемії викликало обурення громадськості. Однак Кім залишила критику без уваги.

Всю увагу Кардаш’ян привернув подарунок люблячого чоловіка. Каньє підніс їй тривимірну голограму її покійного батька Роберта. Зображення зоряного адвоката привітало доньку з днем ​​народження і згадало зворушливі моменти з дитинства.

«Тобі 40, і ти вже доросла. Ти так само прекрасна, як і в дитинстві. Я стежу за тобою, твоїми сестрами, братом і всіма вашими дітьми щодня. Часом натякаю, що я тут, поруч. Пам’ятаєш, я кожен день возив тебе в школу на моєму крихітному “мерседесі” і ми разом слухали цю пісню?» – каже голограма.

Інстадіва прийшла в захват від побаченого. Вона подякувала Каньє за неймовірно чуйний подарунок і зізналася, що постійно переглядає ролик разом з сестрами і мамою.

«Я навіть не можу описати, що це значило для мене і моїх сестер, мого брата, моєї мами і найближчих друзів. Велике спасибі, Каньє, за цей спогад, який залишиться на все життя», – повідомила Кардашьян в Twitter.

Користувачі ж були в шоці. Деяким такий подарунок видався моторошним, а комусь смішним. Так чи інакше більшість розкритикували Веста. Тим більше що голограма називає музиканта «найгеніальнішою людиною в світі».

“Ви серйозно? Світ збожеволів або тільки Каньє?»,«Мене це лякає, якщо чесно», «Примхи багатіїв», «Каньє вийшов на новий рівень божевілля», «Коли вже це сімейство перестане виставляти себе на посміховисько?» – написали в Мережі.

Читайте також: Сестри Кім Кардаш’ян та її чоловік Каньє Вест влаштували їй вечірку-сюрприз на 40-річчя

Поділись


Новини партнерів