Сестри Кім Кардаш’ян та її чоловік Каньє Вест влаштували їй вечірку-сюрприз на 40-річчя

Вчора Кім Кардаш’ян відсвяткувала ювілей: зірці реаліті-шоу “Сімейство Кардаш’ян” виповнилося 40 років. Спочатку Кім планувала влаштувати гучну вечірку з цього приводу, однак в її плани втрутилася пандемія коронавірусу, що сильно засмутило знаменитість.

До слова, рідні та близькі Кардаш’ян все одно не збиралися залишати її без свята. У день її 40-річчя вони влаштували для Кім неймовірний сюрприз, яким застали її зненацька. Сюжет про це з’явився в недавньому анонсі чергового епізоду реаліті-шоу “Сімейство Кардаш’ян”.

У мене були мрії та цілі щодо святкування мого 40-річчя, яким не судилося збутися через пандемію. Мені здається, я хвилююся через цю дату. Неначе приходить усвідомлення, на кшталт: “Чорт забирай, мені 40 років! Як це сталося? Як я сюди потрапила? Я дійсно не можу більше публікувати свої відверті знімки в інстаграм, потрібно все терміново очистити!”- поділилася емоціями Кім в анонсі нового епізоду шоу.

Однак чоловік Кім Каньє Вест і її сестри Кортні, Хлої, Кайлі та Кендалл явно мали намір розвеселити іменинницю в її день народження. Потай вони привезли Кардаш’ян в будинок, де всі зібралися, – сама Кім при цьому думала, що їде на чергову фотосесію. У будинку вони розставили екрани, на яких транслювалися кадри з 10-го дня народження Кардашьян, зняті її нині покійним батьком Робертом. В якості сюрпризу всі члени сім’ї відтворили танець, який любили танцювати всі разом в дитинстві.

Сім’я і деякі друзі вирішили повторити танець, який ми всією сім’єю колись танцювали на 10-річчя Кім, – розповіла Хлое про подарунок сестрі.

Мені здається, нам дуже пощастило, що тато задокументував на відео багато моментів з нашого дитинства. Якби не ці ролики, я б ніколи не згадала цей танець, – додала Кортні Кардаш’ян.

Спочатку Кім була не дуже рада, що в день свого свята їде на чергову зйомку, проте під’їхавши до будинку, почула голос батька, побачила архівні відеоролики і фото, після чого буквально розпливлася в усмішці:

Коли я почула голос батька, який вітає мене з днем ​​народження, у мене всередині щось переключилося. Мої мама і тато в нашому дитинстві знімали все на відео, тому у мене залишилися чіткі спогади про кожен день народження. У своє 40-річчя мені було дуже приємно побачити, як ці спогади знову ніби ожили.

Кім Кардашьян також зізналася, що її 10-й день народження був найкращим за все її життя. Зірці було неймовірно приємно побачити танець, який вони танцювали в цей день цілих 30 років тому, – від напливу емоцій Кім ледь не розплакалася.

У свій день народження Кім Кардашьян приготувала приємний сюрприз і для своїх шанувальників по всьому світу. Вона представила нову лінійку косметики, натхненну  опалом, і в своє свято надала 40-відсоткову знижку на продукти з колекції.

Читайе також: Кім Кардаш’ян вкорте опинилася в центрі скандалу

Поділись


Новини партнерів