Алісія Сільверстоун ледь не заплакала, коли її 9-річний син вирішив підстригти своє довге волосся

44-річна Алісія Сільверстоун ніколи не приховувала, що захоплюється довгим волоссям свого дев’ятирічного сина Беара. Актриса вважала, що воно дуже пасує хлопчикові. Саме тому його несподіване рішення коротко постригтися Алісія дуже важко прийняла.

Нещодавно вона опублікувала в своєму інстаграм відео, на якому перукар одним махом позбавляє Беара довгих локонів. У підписі до ролика Алісія зізналася, що вже сумує за колишньою зачіскою сина, і описала свої емоції від його радикальної зміни іміджу.

Так це правда! Беар відрізав своє волосся! Мій малюк росте! Я вже сумую за його волоссям! Чи захотів він постригтися сам? Так! Я плакала всередині себе, коли його стригли? Напевно… Чи намагалася я його зупинити? Ні! Причина, по якій він так довго ходив з довгим волоссям, полягає в тому, що він дійсно його любив. Тепер синові захотілося спробувати що-небудь нове, – розповіла Алісія під відео.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alicia Silverstone (@aliciasilverstone)

Однак Сільверстоун впевнена, що коли-небудь син обов’язково захоче повернутися до довгого волосся. Актриса зізналася, що навіть якщо цього не станеться, вона все одно буде у всьому його підтримувати.

Рішення постригтися хлопчик прийняв через два місяці після того, як його зіркова мама розповіла, що через своє довге волосся Беар став жертвою цькування з боку своїх однолітків у дитячому таборі. Тоді Алісія подумала, що хлопчик захоче відразу ж розлучитися з колишньою зачіскою, проте він прийняв інше рішення – відрощувати волосся далі.

Під час поїздки в серфінг-табір інші діти висміяли мого сина через його зачіски. Повернувшись з табору, він сказав мені про це. Тоді я подумала, що він захоче постригтися. Ми записалися на стрижку на наступний день, але, коли ми прийшли, він сказав: “Будь ласка, пострижіть мене так, щоб я міг відростити волосся до талії”. Це мій хлопчик!

Читайте також:Кеті Перрі повернулася на сцену після пологів

Поділись


Новини партнерів