8 секретів краси від Адріани Ліми

Бразильська супермодель поділилася з шанувальниками своїми секретами: «Я не хочу вдавати, ніби не користуюся макіяжем і добре виглядаю завдяки генетиці!».

«Багато моїх колег, моделі, актриси і співачки в інтерв’ю говорять, що вмиваються чистою водою, наносять на шкіру оливкову олію і сплять по 8 годин – і це всі секрети їх краси. Серйозно? Хто в це повірить? Я не знаю, чого вони соромляться, але я вирішила чесно розповісти, як «влаштований» мій зовнішній вигляд і що я роблю для його підтримки», – каже Адріана.

1. Догляд за шкірою

«Я користуюся послугами відомого косметолога Ерве Еро, він француз, і для підбору засобів мені доводиться літати до нього в Париж. Він вивчає стан моєї шкіри і дає мені рецепт, в якому я розумію тільки знаки пунктуації. Я віддаю його в лабораторію, і там роблять для мене все, від сироватки до нічного крему. Я змінюю догляд приблизно раз на місяць, тому що стан шкіри змінюється через клімат, знімальний процес або кількості авіаперельотів. Чесно кажучи, я не вірю, що звичайний крем, куплений в звичайному магазині, здатний на щось, крім пом’якшення і зволоження, незалежно від його ціни. Просто тому, що він не підібраний фахівцем. А ось що дійсно важливо і потрібно купити – це сонцезахисний крем. SPF 50 – це мій мінімум. Улюблений бренд – Sun Bum, він органічний, веганський, збагачений вітаміном Е і дозволяє перебувати в воді до 80 хвилин, не ризикуючи. І він зовсім не дорогий: менше 20 доларів за пляшку об’ємом 237 мл».

2. Боротьба з прищами

«Це мій бич. У мене досить широкі пори, і виявити ввечері прищ, який з’являється – це рутина. Якщо в найближчі дні мені не чекають зйомки, я … нічого не роблю. Я чекаю, поки він дозріє, трісне і заживе. Так мені радить мій косметолог: чим менше чіпаєш – тим швидше пройде і рідше з’являтися буде. Єдиний догляд – умивання антибактеріальним засобом. Якщо ж почекати 2-3 дні – не варіант, то я наношу на прищ олію чайного дерева, це прискорює процес загоєння шкіри. А взагалі-то, мушу зізнатися, я настільки звикла, що час від часу у мене прищі, що навіть не переживаю з цього приводу. Ну прищі, у всіх буває, не бачу приводу для комплексів! »

3. Повсякденний макіяж

«Я не можу собі дозволити взагалі не фарбуватися, на жаль. Праймер, трохи бб-крему, туш для вій і обов’язково ретельно промальовувати брови: мої власні закороткі, тому «хвостик» я домальовую олівцем, а потім вирівнюю тінями всю брову, щоб відтінок не відрізнявся. Це – мінімум. Якщо мені хочеться виглядати трохи яскравіше, я додаю червону помаду, у мене ціла колекція різних відтінків ».

4. Догляд за волоссям

«Взагалі бабуся говорила мені робити так кожного дня, але я лінуюся і роблю обгортання 1-2 рази в тиждень, сором мені і ганьба. Кожна бразилійка знає цей секрет і користується ним, кожна навчає цьому дітей. Перед сном на волосся потрібно нанести поживну олію (жожоба, горіха макадамія, оливкова, кокосова – яка є під рукою), потім обернути рушником (не плівкою!), закріпити його надійніше і лягати спати. Нічого кращого для волосся поки не придумали».

5. Фітнес

«Я можу займатися тільки активними видами фітнесу. Тренажерний зал, де все досить повільно – не моє, тому я чергую бокс і біг. Я займаюся не більше 45 хвилин, мені цього достатньо, і не кожен день. Моя норма – день боксу, потім день бігу, потім день без фітнесу. Виходить 4 дні на тиждень я займаюся і 3 відпочиваю. Якщо ж мені потрібно схуднути (так, так трапляється), я переходжу до щоденних занять. Я переконалася за багато років: важлива не тривалість тренування, а її регулярність. Ви схуднете швидше, якщо будете займатися кожного дня по 30 хвилин, ніж 1,5 години, але двічі в тиждень».

6. Раціон

«Овочі, фрукти, білки, жири, вуглеводи – все повинно бути збалансовано, затверджено дієтологом і розписано по годинах. Так, іноді мені хочеться завити вовком, тому що всі нормальні люди їдять піцу і барбекю, а мені не можна. Але тоді я говорю собі: «Адріана, ти вибрала професію моделі. Ніхто тебе не примушував. Ти хочеш кинути свою роботу заради шматка піци? Ні? Тоді йди і жуй броколі, і вистачить нити».

7. Селфі

«Напевно, більшість читали моє інтерв’ю тільки заради цього пункту. Окей, розповідаю. Я тренувалася робити Селфі досить довго, і все не могла знайти універсальний ракурс, щоб і з макіяжем, і без нього, і при будь-якому освітленні виглядати добре. Потім знайшла: потрібно сісти, підняти обличчя вгору і трохи нахилити голову, знімати з витягнутої руки. Серйозно, так найкраще».

8. Аромат

«Аромат повинен викликати спогади. Інакше це просто аромат. В саду моєї бабусі цвіли фантастичні гарденії, і для мене це запах щастя, безтурботного дитинства, абсолютної свободи і любові. Тому всі мої аромати базуються на ноті гарденії. Я впевнена, що у кожного є запах, який народжує найтепліші спогади. Ось його і потрібно шукати в парфумерії».

Читайте також: Джордж Клуні розповів, чому подарував друзям 14 млн. доларів

Поділись


Новини партнерів