Вікторія Бекхем вразила мережу відвертим декольте

46-річна Вікторія Бекхем показала всі переваги своєї фігури. Модний дизайнер приміряла вбрання з пікантним вирізом в зоні декольте.

Дружина прославленого футболіста вибирає вбрання для різдвяного вечора. Інстадіва звернула увагу на класику. Вона приміряла чорну приталену сукню міді з пишними рукавами зі своєї колекції. Пікантний виріз до талії в зоні декольте привернув увагу фанатів до засмаглих грудей мами чотирьох дітей. Тим більше що Вікторія вирішила не одягати спідню білизну.

Інстадіва зробила об’ємну укладку і легкий натуральний макіяж. Бекхем влаштувала фотосесію у своєму бутику в Лондоні. Вікторія ефектно пройшлася по порожньому залу, похитуючи стегнами. Колишня солістка Spice Girls відобразила себе великим планом. Дружина Девіда Бекхема вибрала пікантний ракурс, демонструючи не тільки стильний фасон сукні, а й відверту зону декольте.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Скористалася порожнім залом і трохи причепурилася на роботі. З нетерпінням чекаю, що одягну цю сукню на святкову вечерю, якщо вона буде», – написала Вікторія.

Шанувальники обсипали Вікторію компліментами. Багато відзначили її квітучий вигляд і модельні параметри. «Ви виглядаєте надзвичайно», «Дуже стильний і елегантний образ», «Красуня, тобі пора в моделі», «Розкішне тіло для 40-річної жінки», «Такий легкий і ультрамодний наряд», «Яке хвилююче декольте», – написали фоловери.

Читайте також: Вікторія Бекхем розлютила британців кошторисом майбутнього весілля свого сина

Поділись


Новини партнерів