Вікторія Бекхем розлютила британців кошторисом майбутнього весілля свого сина

46-річна екс-солістка групи Spice Girls планує пишне весілля для старшого сина. Однак плани Вікторії Бекхем неймовірно обурили її співгромадян.

Дизайнер і її чоловік Девід знаходяться в передчутті щасливих змін у своїй сім’ї. 21-річний Бруклін збирається створити сім’ю з актрисою Ніколою Пельтц. Зоряні батьки вирішили витратити велику суму, щоб влаштувати грандіозне торжество для молодих.

Спочатку передбачалося, що весілля відбудеться в сімейному маєтку Бекхемів в Котсуолдсі. Однак Вікторія хоче орендувати заміський клуб Soho Farmhouse в Оксфордширі. Ця ініціатива обійдеться люблячій мамі в 350 тисяч фунтів, і це без урахування кейтерингу та інших деталей.

«Soho Farmhouse – ідеальне місце для весільної церемонії у Великобританії. Це тихе відокремлене місце, щоб розмістити всіх гостей. Безсумнівно, коштує таке задоволення дуже дорого. Причому у вартість не включені їжа та напої, але для Бекхемів це дрібниці», – передає слова інсайдера Daily Mail.

Ця новина вивела з себе британців. Вони згадали, як нещодавно Вікторія скаржилася на своє фінансове становище. Модельєр просила уряд про допомогу і звільнила кількох співробітників, тому що не могла виплатити їм зарплату.

«Серйозно? Якщо для них це дрібниця, тоді чому Вікторія звільнила людей?!»,« Може, вони ще й на весілля Брукліна попросять грошей у влади!», «Вікі на межі банкрутства, ну-ну», «Вона вже зовсім знахабніла! Грошей, каже, немає для співробітників, а сама знімати заміський клуб зібралася! Немислимо!», «Посоромилися б після скарг влаштовувати свято майже на півмільйона!» – написали в Мережі обурені британці.

Читайте також: Вікторія Бекхем приревнувала чоловіка до відомої співачки

Поділись


Новини партнерів