Вікторія Бекхем приревнувала чоловіка до відомої співачки

45-річна Луїз Реднапп потрапила в чорний список 46-річної Вікторії Бекхем. Співачка зробила пікантне зауваження стосовно 45-річного Девіда Бекхема.

Британська виконавиця мала необережність пожартувати про те, що б вона зробила з футболістом. Луїз зіграла в гру «Поцілую, вийду заміж або відшию», де їй запропонували декількох зоряних кандидатів на вибір. Серед них були Роббі Вільямс, Леонардо ДіКапріо і Девід Бекхем.

«Я безумовно зацілувала б їх усіх, якби вони були вільні! Я-то точно вільна», – з гумором заявила Реднапп. Однак Вікторії така відповідь не видалася смішною. Дизайнер ненавидить, коли хтось навіть у вигляді жарту зазіхає на її чоловіка.

«Вікторія лютує. Вона дуже ревнує Девіда, навіть якщо це просто жарт. Все, що стосується подібних тем про Девіда, – табу для Вікторії, тому що він тільки її чоловік», – передає слова інсайдера Daily Star.

Екс-солістку Spice Girls можна зрозуміти. Протягом багатьох років час від часу з’являються чутки про зради Девіда. Вікторія тримає себе в руках, щоб не влаштовувати публічних скандалів, однак плітки дуже тиснуть на неї морально.

Бекхем зізналася, що найсильніше потрясіння пережила під час першої вагітності. Тоді коханий сам повідомив про те, що йому приписують романи на стороні. За словами Вікторії, вона була настільки пригнічена, що подумувала про суїцид.

«Я підійшла до нього і вдарила його. Я не планувала це, та й раніше нікого не била. Це сталося інстинктивно, Я так розлютилася, мені було прикро і боляче», – розповіла зірка.

Читайте також: Вікторія Бекхем показала відверту фотографію в обіймах у чоловіка

Поділись


Новини партнерів